lørdag, april 02, 2011

Full fart mot Påsken!

Tenk dere, snart er det påske. Det skal forresten bli deilig! Jeg håper på sol, så jeg kan ha mitt sedvanlige "påskerenn" ute i solkroken på hagestolen min:) Jeg og min kollega Malin pleier å starte rennet med Champagne. Helt perfekt:) Sist året hadde hun strikket gule kyllignluer til oss. Lurer på hva hun kommer opp med i år... Jeg skal se om jeg ikke får tatt et par bilder av oss.
Jeg pynter ikke særlig mye til påske, men disse supersøte kyllingene måtte jeg bare ha. 29kr på Åhlens.
Det blir en fargerik påske hos meg.
Elsker det nye stjerne mønstret fra Green Gate. Litt gult blir det i påsken også, det er jo ei å anna gul stjerne i mønstret;)

Jeg håper dere alle har det bra det ute i cyberspace:) Det blir litt sånn pø om pø med bloggingen min for tiden. Har litt mye annet å foreta meg i disse dager. Jeg må få takke for alle fiiine awarder jeg har fått.
Tusen takk dere! Det er gøy å bli satt pris på. Jeg skal prøve å få lagd et innlegg om awardene og utfordringene en dag jeg har god tid.

I ovnen er det svinestek, gode salater og poteter skal lages. Det blir en hærlig lørdagskveld:)
Jeg har min første frihelg på evigheter, jeg kan ikke si annet enn at jeg koser meg.
Sov faktisk helt til klokken 14.30 i dag. Må ha vært sliten gitt.

Ha en fin lørdag dere!


3 kommentarer:

Anemone sa...

Hahaha! Måtte bare le når jeg så den hæren med fargerike kyllinger komme marsjerende mot meg. Herlig!

Anette sa...

Nei,så søte påskekyllinger!Kjempefin bilde. Nå ser jeg fram til påske og fri!

Merete sa...

For noen morsomme bilder, måtte le:)
Artig med alle kyllingene:)

Ønsker deg en god påske:)

Klem Merete