søndag, april 17, 2011

3 dager igjen, så er det Påskeferie:)

En annen fin liten sak jeg fikk av påskegjestene mine er denne dama her. Hun er bare så vakker. Hun er ca fra 50-tallet, og passer perfekt oppå bladhylla.Hærlig med søndag dere! I dag skal vi gjøre ingenting:)
Vi kom dårlig ut med været i starten av påsken. Regn, regn og atter regn. Med litt sludd innimellom for sikkerhets skyld... Jeg teller ned dagene til jeg skal ta påskefri. 3 dager igjen, og da håper jeg at solen også vil titte litt fram. Iogmed at vi jo har fått gjester, så blir det hjemme påske på meg. Ikke det at jeg hadde tatt fram skiene og dratt på fjellet uansett...;)
Jeg synker ned i go-stolen og leser Elle Interiør tenker jeg.

Ønsker dere en superfin søndag!

 

4 kommentarer:

ide-puffen sa...

Hei hei og god søndag. Må si den lampen er adorable. Synes hele hyllen ble fint satt opp, så kult.
Kos deg i sofaen. Regner her også om det er noen trøst
Riktig god påske
Randi

Tove sa...

Flott dame!
samme vær her også.
men vi holder humøret oppe, finvær på vei får vi tro!!!
;-))

ha en god Palmesøndag,
hilsen Tove i
dronninghuset.b.c

Tulip sa...

Så flott 50talls dame du har fått:)

Likte den nye garnhylla di godt, så fin den ble med maling og skrift:) kreativt!

Ha en god påske i Tromsø!

Kristine sa...

hei! nydelig blogg :) ble veldig missunnelig på dukken din! :) noen ide hvor de har fått den fra?

Kristine :)