lørdag, mars 05, 2011

Vår!

... nja... Det var nu litt å ta i...
I nord er det IKKE vår akkurat. Så mye vær som nå har vi ikke hatt på lenge. Til tider er det nesten umulig å bevege seg ute. Det snør, regner, stormer osv.osv... En dag det speilhålke, neste dag laver det metervis med snø for så å regne vekk like fort igjen. En dag har vi 15 minus grader for så å få 10 pluss neste dag... Hmmm....

Lørdag:
Jeg holder meg inne og titter på mine første vakre Ranukler for året:)
Det er vår det;)

Ha en superfin helg dere!

2 kommentarer:

Piulfen sa...

Vi får trøste oss med at det blir lysere ute, selv om ikke alt ligner på vår. men koselig med blomster de lyser opp. Og disse var utrolig vakre.

STEINKJERRINGA sa...

Jeg har sovet bort søndagen visst. Tidligere i dag var det så fint vær at jeg kunne gått en tur. Nå er det kuling - stiv eller sterk... Huff, jeg er like lei som du!