søndag, februar 27, 2011

Slow sunday:)

Søndag... En hærlig og lat dag:)

I går hadde jeg kollaps på pc`en. Jeg hadde fyllt den til randen med bilder... Etter mye om å mèn, godsnakking med tatstatuert... ble jeg til slutt kvitt blå-skjermen:)
Nå ligger alle "gigg`ene" med bilder på min eksterne hard-disk. Og min pc funker som den skal igjen. Jippi!

Iogmed at jeg har skrevet mønster hele siste uka, har jeg kommet på etterskudd med alle mine serier;) I dag blir det Gossip Girl, One Tree Hill, Vampire Diaries og mere til;) Samtidig har jeg lagt et nytt lite strikk på pinnene, mens jeg venter på at korrekturen på mønstret mitt skal komme tilbake, og jeg kan printe det ut til dere som ønsker å strikke:)

Å... jeg glemte det nesten: Jeg har blitt forelsket i den nye koppen min med stjerner på fra Green Gate!!! Er den ikke fin?

Ha en superfin søndag dere!

1 kommentar:

Britt Eva sa...

Hei Cathrine. Dette høres ut som en toppers søndag. Kanskje med strikkepinner i fanget og ; )
Her er det litt jobbing før en skal i bursdag. Ha en riktig fin søndag i nord.
Klem