søndag, februar 27, 2011

Hahahaha...:)

I kveld har jeg og min gode beste strikke venninde (ja ikke bare strikke venninde altså:) sittet å lest gjennom mønsteret mitt.
(Beklager MYE mønster snakk her)
Hærligheten som vi måtte le.
Det var en del som måtte endres på for at det hele skulle bli forståelig:o
Men nå ser det ut for at det skal bli bra dere. Jeg jobber på videre, og må nok beregne et par dager til før alt faller på plass.
Men så gøy da, dere aner ikke hvor vanskelig det er å få det hele ned på papiret.

Ønsk meg lykke til!
Å ha en finfin ny uke!


P.S Mange av dere lurer på hvor man kan kjøpe mitt møster (og mange flere mønstre i senere)
Jeg kommer i første omgang til å legge ut info på bloggen. Så følg med meg på chatrinesliving.com

2 kommentarer:

Fru Holt sa...

Jeg syns den jakka bare er helt fantastisk fin! Bare så synd at jeg ikke er så go på strikking.....kanskje jeg blir det ettervert+ Da står den jakka høyt (om ikke først) på prioriteringslista! Keep up the good work. Du har ikke vurdert å hekle en liknenede jakke, da ? (OG selge/lage mønster)Hekling kan jeg, nemlig....hehe

Elisabeth sa...

I all verdens land og rike, har du strikket den jakka?? Jeg har ikke vært i bloggverden på en stund, og jeg tror jammen øynene mine holdt på å ploppe ut da jeg kom over innlegget med jakka di. Du er ikke sann. Jeg bøyer meg i støvet - igjen....