søndag, januar 09, 2011

-Sorry you missed it.

Da jeg bodde sørpå ventet jeg på våren i det julepynten var pakket bort. Det gjør jeg fortsatt, med visshet om at her i nord er det vinter i mange månter til.
Om et par uker kommer solen tilbake, så det er i allefall noe.
Den siste delen av mørketiden skal jeg bruke til å rydde i skuffer og skap. Jeg ser med det blotte øyet at jeg har vært sløv og har rotet til både her å der.
Hver gang (i allefall nesten) når min mamma kommer på besøk er det rotete hos meg, og jeg har alskens unskyldninger på at jeg ikke har hatt tid å rydde men at det var ryddig for et par dager siden;)
Skiltet fikk jeg av henne i julegave, hun mente det passet perfekt til meg!
En annen greie jeg gleder meg til når våren kommer, er å ta fram skoene mine igjen. Altså de med høye hæler og ballerinaer. Bort med tykke vintersko og ull-lester.
Den første sommerdag 2011 skal jeg feire med å kjøpe meg et par nye:) Med høye-høye hæler;)
Ønsker dere alle en fin søndag!

4 kommentarer:

Silje sin blogg sa...

Så flott skilt! Et slikt ett skulle virkelig jeg hatt også, for det er når det er aller værst her, at feks svigermor ringer og ber meg sette på kaffen!! Men jeg har to lignende skilt som jeg skal vise frem en dag;)

Anemone sa...

Et sånt skilt hadde vært perfekt hos oss. Hver gang det kommer besøk når det absolutt ikke burde tenker jeg at det er jo ikke bare jeg som bor her, Mannen kunne jo ryddet han og. Men av en eller annen grunn er det bare jeg som får et sterkt behov for å synke gjennom gulvet og skamme meg...

rod i hob sa...

Elsker dette skiltet :-)
Har ett hengende i gangen min!
Nydelig "snø" som følger musetasten forresten!!

Har og nettopp kjøpt et nytt skilt, vet ikke helt hvor det skal henge enda. Men det står iallefall: Husarbeid vil ikkje drepa deg, but why take the chance? (Ja, alt er på engelsk forresten; Bare eg som er litt dårlig!)

Trude sa...

Perfekt skilt!! Sånn sku æ åsså hadd mæ..... :-))

Det ska bli deilig å pakke bort støvelettan,men de blir vel brukt enda nån måna e æ redd.....