søndag, januar 31, 2010

Dagslys... Jippi!

Så har vi kommet til de dager hvor man endelig kan fotografere i dagslys igjen. Solen skinner og gir flott lys (og noe skitne vinduer, ser jeg...) Bildene i dag er uredigerte. Jeg har endelig sluppet å legge de "under kniven" i allskens redigeringsprogrammer. Ikke er de gule, ikke mørke eller uklare.
Så var det plutselig veldig gøy å fotografere:)
Er det ikke vakkert med det blå? Fantastisk farge på vinteren.

Fine nye bilder på Vimplene. Måtte nesten forevige de i dag, før de reiser avgårde til sine nye hjem.
Søndag (hviledag...)... Jeg skal svinge meg rundt i huset med støvkosten og vaskebøtta. Man får godt med energi når sollyset er tilbake! Så skal jeg gjøre et tappert forsøk på å finne igjen smoothie makeren. Den ligger et eller annet sted i en av de allerede overfyllte og rotete bodene på loftet... oida... Wish me luck;)
Det hadde jo vært perfekt og avslutte søndagen med en god smoothie...

Finfin søndag til dere alle!

lørdag, januar 30, 2010

Ny dag, nye gjøremål og muligheter! God Helg!

Jeg er av den sorten som har altfor mye oppe i hodet... I det ene øyeblikket har jeg strikking og maske-antall, det andre øyeblikket har jeg en eller annen resept på hårfarge til min neste kunde... ja å kansje tilogmed "hva i allverden" skal vi ha til middag i dag... Å ... jo der glemte jeg rett å slett tannlegetimen til gutten min... uff...
Men, nå dere... nå skal det bli andre boller! Jeg har for aller første gang i mitt liv fått meg en Almanakk! Nå skal jeg huske både tannlegetimer, bursdager og andre trivielle saker:)
Sjekk hvor fin den er!Denne super skjønne almanakken har jeg tilogmed fått satt mitt eget preg på:) Fantastisk! Så nå skal ALT noteres ned, her skal det ikke glemmes den minste lille ting!


Jeg åpner min dag med ordtaket: UTSETT ALDRI TIL I MORGEN, HVA DU KAN NYTE I DAG! 

Videre har jeg også fått plass til en liten lomme med mine visitt kort:) JUHU!!!

Inni har jeg bilder av mine aller kjæreste:
Mine skjønne barn!

Ja, og hunden og bloggen:) offcourse;)

For en perfekt start på en ny dag!

Hos meg skjer det mye om dagen, så det passer perfekt at jeg nå kan skrive ned mine saker så jeg ikke glemmer noe... På jobben er det full trøkk, jeg er på kurs annen hver dag ca..., skal til med ny foto shoot, mingler ute på byen litt i overkandt av hva jeg har timer i døgnet til....ahh..., hjemme hekler jeg som bare pokker! Min brors dame venter tvillinger (nå...ca...!) Til uka åpner jeg min gamle nett butikk igjen, jeg kommer tilbake med link:)

Så for å si det sånn: Chatrine har det travelt om dagen....

Et spørsmål:
-Noen av dere ønsker at jeg deler oppskriften på mine Vimpler.
Svar:
-Må bare beklage å si: Jeg selger disse, så da deler jeg ikke. Desverre. Håper på forståelse.

Jeg har blitt utfordret og det handler om ordtak... I min nye almanakk har jeg skrevet et ordtak. Jeg kommer tilbake til det i løpet av helgen! Gleder meg!

Å sånn helt til sist:
Ønsker også dere en fin og personlig almanakk, gå inn på
TRYCKDIG.SE
og design din egen!
Anbefales... ja så absolutt!

Ha en fantastisk helg folkens!

tirsdag, januar 26, 2010

Det jobbes på...


Neida, jeg har ikke blåst på havet. Men er bare såvidt... for her blåser det virkelig i dag. Vinterstormene er egentlig ikke helt etter boka. Vanligvis på denne tiden er det isende kaldt, storm og masse snø. Nå er det ekstremt uvær med regn og flere varmegrader. Snodig.
Best er det å holde seg inne. Jeg hekler... Masse! Før helgen kommer skal de første Vimplene sendes ut, samt til de 2 bloggerne som vant hver sin for litt siden. Her er en snik titt på de 3 første bestillingene:) Det går foreløpig mest i rosa, blått, brunt og grått.

Noen detaljer:


Mens jeg hekler får jeg sett en go del serier... Jeg ser tv når jeg hekler:) Perfekt... 2 "fluer" i ett smekk;) Pleier egentlig ikke se så mye tv, men det er som strikking, innimellom få jeg dilla.

Jeg har fått en del spørsmål angående hvordan jeg fester bestemor-rutene sammen. Jeg hekler de sammen. En lett og fin måte å hekle de sammen på finner dere HER

Fin og stormfull kveld til dere!

lørdag, januar 23, 2010

En følelse av sommer


Lørdagsmorgen... Jeg har laget meg en god latte med hasselnøtt, og solen skinner. Denne dagen skal virkelig nytes. Tenk at mørketiden er over, og vi går strake veien mot sommer. Hærlig!
Min gutt fylte år her om dagen, 12 år. I kveld skal vi feires, både han og jeg med en bedre middag ute på byen. Det skal slettes ikke bli så værst det heller;) I den anledning skal jeg ta på meg mine super sommerlige smykker med flotte pastell farger. Jeg er jo i farge-modus for tiden.

18 hele og noen halve ruter i boks:) Det er virkelig gøy å hekle med masse farger, tror ikke jeg stopper med dette ene pleddet...

Ønsker dere en fin lørdag, med masse sol og glade farger!
(og en god kopp latte, akkurat som jeg har i dag:)

torsdag, januar 21, 2010

"O" for Livingroom...


Det å dekorere vinduskarmene er i grunnen ikke helt enkelt alltid. Særlig ikke når man mangler "halve" pynten. Her om dagen satt jeg å snakket om at det skulle stått Living Room i lille stue vinduet mitt. Så var det de 2 o`ene da, som jeg manglet. Min observante søster hadde pakket inn 2 skt O`er sammen med min bursdagsgave, og vips... der sto det plutselig
Living Room:)

Jeg elsker disse små bokstavene, har man et lite utvalg så kan man bytte på hva det skal stå. Husker dere at jeg hadde x-mas Living til jul? Kansje blir det noe annet til sommeren...Mens vi er inne på vinduskarmer... her er mitt kjøkkenvindu i dag. Jeg har nesten gitt opp levende blomster, så rosen er i plast:) Grønt og hvitt er fantastisk fint sammen syns jeg.

Kun et fåtall av vinuene mine har pynt. De fleste vinduene går nesten ned til gulvet, og denne dama her blir helt fra seg om det skulle finne på å stå noe i veien for hennes utkikksposter;) Men hun er faktisk en ganske så vakker "vinduspynt" selv da. Så vet man ikke hvilken vinduskarm man har "pyntet" i øyeblikket, så det kan jo være litt spennende... ehhh...

Forresten: legg merke til at vi enda har grønn plen!
Kansje på tide å begynne å planlegge sommerens hage prosjekter? Jeg tror kansje noe av det jeg hadde i fjor er borte. Det kan umulig ha tålt all den barfrosten vi har hatt.

Og hos meg på selveste SOL-dagen, henger tåka tykt. Så ingen sol til meg i dag.
Bedre lykke i morgen...

tirsdag, januar 19, 2010

Mot lysere tider


Endelig går vi mot lysere tider! Solen kommer endelig snart tilbake, jippi! Sommer kan vi nok desverre ikke skryte på oss enda. Vinteren har satt inn for fullt denne dagen. Den ellers så grønne stivfråsne plenen min ser ut til å bli hvit i dag. Skal det fortsette slik, må vi nok ut med fresen en tur før kvelden er omme.

Interiøret bærer godt preg av Januar. Hos meg går det for det meste i skinnfeller, juksepelspledd og ull...

Oida... Legg merke til den STORE lotusen! Den, og mange flere kjempe lotuser fikk jeg til min bursdag:) Så nå har jeg de i 3 forskjellige størrelser gitt;)

Jeg trodde Januar skulle bli en rolig måned med lite å finne på, men neida der tok jeg feil. Her om dagen la jeg ut en liten notis øverst til høyre i bloggen om at jeg hekler vimpler på bestilling. For å si det sånn: jeg har nå MANGE vimpler å hekle! Så gøy!
Ullgarnet i lille stolen er ikke innkjøpt til vimpler, men derimot til disse. De var utsolgt på ETSY til denne damens store sorg... Da må jeg jo "trø" til å hjelpe:) En liten lue-kopi må da vel være lov?

Med alle prosjekter å for ikke å glemme alle bestemor-rutene i sommerfarger så skal jeg nok få fart på strikkepinnene og heklekroken.

Ha en superfin vinterdag dere!


P.S Alt i den lille stolen er strikket av meg. Pute, pledd og stoltrekk.
(mønster finnes ikke på noen av delene, alt er mitt eget design)

søndag, januar 17, 2010

Trekkning:)


Så var bursdagen over for denne gang. Tusen, tusen takk for alle gratulasjons hilsninger!!! Det setter jeg utrulig stor pris på!
Dagen (eller rettere sagt kvelden) ble feiret sammen men min med-kollega Malin som ble noe yngre enn meg... 30... Mye god mat, mange kaker og flotte gaver. Mange flasker vin ble det også, langt uti de små timer. Å for å si det sånn, for meg som ikke pleier å "ta helt av" så ble denne søndagen nokså redusert for min del;) ehh...
Hvordan er det med deg Malin? Du som enda er ung;) hehe
Nå er det vel på tide å dele ut gaver til et par stykker av dere også:)
Mange ønsket å være med, og det var utrulig koselig! Jeg elsker jo å være kreativ og lage vakre håndarbeider, at dere også liker arbeidene mine er utrulig gøy!
GRATULERER  til dere to:
Sigridur og Color Joy!

Vimpler kommer til dere i posten!

Jeg hekler disse på bestilling, om noen av dere skulle ønske en slik. Send meg en mail chatrineslille@gmail.com

300kr stk inkl porto

Ønsker dere alle en fin søndagskveld!
Selv skal jeg prøve å komme meg til hektene igjen, klar for ei ny uke på jobb:)...

lørdag, januar 16, 2010

Me:)


Ja, så var det "dags" igjen. Bloggersken Chatrine fyller år... Den aller siste av de tredve... I den annledning har jeg fotografert meg selv;) (med rynker å det hele;)
Sånn er det å bli 39 år folkens,... ja for dere av de yngre som ikke helt vet hva rynker er;)
Det er faktisk ok med litt rynker, eller er det??? Ehh.... Joda, ehh... jeg jo nesten bare si det, iogmed at jeg har fått de;)
Heldighvis har jeg fått farget over de små grå, så ja folkens: Det går helt utmerket å være i  de tredve:) Om enn på slutten...
Jeg skal feire med måte,
dere ute, der ute må ha en
Fantastisk helg!


Og P.S Ved midnatt gir jeg min gave til dere! Legg igjen et lite spor HER, og dere er med i min GIVAWAY!

torsdag, januar 14, 2010

Har du sett noe så skjønt!


Helledussen så skjønt!
I familien ventes det øyeblikkelig tvillinger:) Jeg skal bli Tante (igjen;) Da er det jo litt baby snakk i ny å ne, og litt strikking også. Men disse babyluene må vel sies å være noe av det skjønneste jeg har sett! Å bildene, herregud så flotte! (jeg må se å få kjøpt meg mere fotoutsyr, ser jeg...)

Luene kan man få kjøpt på ETSY
Link: HER

Og fotografen kan man besøke HER

Vel verdt å ta en titt!