tirsdag, desember 07, 2010

Kveldsbilde

I kveld serverer jeg dere bilder av min nye glass skål:)
Den er rosa, blå og blank i fargene. Perfekt til min glass samling!
Denne er fra 60-tallet, og er nok et arvestykke. Hærlig!
Første gang jeg skrev om min samling kan dere se HER
Ellers har jeg vist dere min samling med jevne mellomrom i bloggen.
For anledningen ligger det søte julekuler i skåla, men det er også kjempefint med et telys i.
Adventsdagene går fort. Om ikke lenge er vi midt i jula.
Hos meg består advent av jobbing. I salongen er det full rulle, spesielt mot helgene. Alle skal være fine på håret når de skal på julebord:)

Selv skal jeg på julebord til helgen. Ikke nok med at mamma har kommet med en gammel skål, hun har også kjøpt meg ny kjole og kåpe til helgen. Jeg skulle egentlig bruke et av mine nye design, men dere vet... den betente skulderen har gjort det slik at jeg ikke har fått den ferdig.
Det skal nok bli en gøy fest likevell:)
Dette året skal vi på De 4 Roser her i byen, og det gleder vi oss stort til!

I mellomtiden er det julegave innkjøp som gjelder. Jeg er utrulig rask... I dag har jeg faktisk kjøpt de 2 første julegavene, juhu!! Jeg er av de som kan finne på å springe i butikkene på lille julaften;) Så i år er jeg tidlig ute dere!;)

Ha en super kveld folkens!

1 kommentar:

Romantikk-takk. sa...

Lekre bilder.
God bedring med skuldra.
Klem:) og ha en flott dag.