søndag, desember 05, 2010

Kjære Mamma! (Dear Mom!)

Tusen takk for en fantastisk helg Mamma!
Jeg og gutta er kjempeglad i deg!
Denne helgen har vi (jeg og gutta) vært hos min mamma, sånn midt i "julestria":)

Mamma elsker interiør, akkurat som meg!
Engang kjøpte jeg en gigantisk veggseksjon... Syrelutet furu og greier... det var på 90`tallet det altså;)
Etter jeg flyttet til nord, så har den ligget nedstøvet på en låve i flere år. Da min mamma omsider fikk den i sitt hus, sto den der som et mørkt spetakkel i flere år, side om side med hennes ellers så fiiiine interiør.
Plutselig tok hun malekosten fram. Hærligheten så fint det ble!
Men, så var det så at om man maler inni skapet, så smaker det maling av koppene.
Tapet var løsningen.
Der kom min kjære tapet-mester inn og tapetserte.
Mye mekking, men en aldeles vakker tapet, altså!
Hvitt på hvitt med barokmønstret tapet.
Her under prosessen:
Husker dere mammas Arne og Carlos julekuler?
Vel, nå har hun gått egne veier og laget sine egne, med ny egen inspirasjon.
Denne kulen har hun strikket til meg.
Check it out!
Vakker!


Mamma kjøpte seg settebord, sånn på 80 tallet, når det var IN.
De har stått det bortgjemt i boden en stund nå.
Fra 80-talls furu, til hvitt på et blunk!
Jeg hadde med meg gummistempel settet mitt:)
Litt sånn små-gris i prosessen;)
Kult ble det!
Så tilbake til spetaklet;)
Lyslenken har kommet på toppen
Tapetet ble perfekt!
Nå er det bare for mamma å finne fram jule-serviset sitt og pynte skapet!
Kanske hun er så snill å sender oss et bilde når alt er på plass?:)
Så fint vi har hatt det denne helgen!
Det er ikke ofte jeg har tid å besøke min mamma.
Men nå skal jeg skjerpe meg inn, å lage tid!

I dag er det kaldt her i nord!
Da vi kom hjem i kveld, var huset kaldt... Å som dere vet, jo så kan vi ikke fyre i ovnen.
Så her er det et par oljeovner og maaaaange pledd!
Chablis er glad for at matmor har laget mange gode varme pledd;)

Vi går dirrekte inn på ei ny uke dere!
Kos dere!


4 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Så flott skapet ble med tapet inni, det var lurt:)
Og settebordene ble også kjempefiiine ♥
Kos og ha en slik besøke-mamma-dag, og ja, alle burde egentlig bli flinkere til og sette av litt tid i hverdagen til besøk og kos med de nærmeste!

Ha en herlig Mandag!

Klem Line
PS: Herlige lille voffsen, MED teppe, tjihi:)

BROCANTE sa...

Superfin ble spetakkelet deres. Deilig å kunne ha litt kvalitetstid sammen midt i julestria.

Daisys home sa...

Morro å se maken til skapet jeg selv har.Bare at mitt går helt ned til gulvet.Husker jeg hadde det samme før jeg kjøpte det jeg har nå.Mitt var da brunt i utgangspunktet og oste av 90 tallet! Men malte det også i Hvitt ifjor,og det ble da brukbart igjen. Flott å legge tapet i bakgrunnen,har hatt det i tanken selv også så får se hva det blir til etter hvert..Hils moren din å si at dette ble superfint!
Kjempefin blogg du har,klem Sissel

Krokoline sa...

Moren min har akkurat samme skapet, og det står der i all sin furuprakt mot gulnet furupanel.......... Har forsøkt å hinte noen ganger om at det er på tide å male enten vegg eller skap eller begge deler, men det er visst omtrent som å banne i kirka. Furu er visst det store her i verden :-D

Men det ble utrolig nydelig! Det gjorde seg med tapetet inni. Fikk lyst til å male et skap som jeg har alle hobbytingene mine i på samme måte. Nå står skapet på et bortgjemt rom. Vi får se hva det blir til ;-)