torsdag, november 04, 2010

Om det å måtte krype til korset...

Så var det ingen annen utvei, gitt... Jeg måtte bare se å krype til korset...
Når man ikke bruker kroppen til annet enn å klippe hår, hekle og strikke samt taste en masse på pc`en, ja så går det sånn.
Jeg tenker hver eneste dag på at: I morgen skal jeg begynne å gå turer og jogge. Bruke kroppen på en litt bedre måte. Ja, det tenker jeg hver eneste dag...
I morgen SKAL jeg begynne!

Iogmed at jeg "tenker" så masse, må jeg nå istedet betale en masse penger på å få meg fixet. Jeg har tatt min første av mange timer hos Naprapat i håp om at min stive nakke, ubrukelige skulder og arm kansje skal begynne å fungere igjen. Slik at jeg kan begynne å se til høyre også;) Slik at jeg skal kunne sove godt. Slik at jeg kan begynne å strikke igjen!!!:)

Så har jeg lovet min Naprapat at jeg skal begynne å jogge! Så nå MÅ jeg bare!

Wish me luck!

4 kommentarer:

brudeblogg sa...

Jogge, intet mindre! Det må jeg si! Det har jeg aldri gjort frivillig. Men jeg begynner å bli så bra av mine plager at jeg nyter å gå igjen. Holder meg til det, jeg. Kan gå langt, også, jeg :)
Masse lykke til! Håper det hjelper!

Randis side sa...

Jogge? Kan du ikke starte med å GÅ turer?? Lykke til med behandlingen og God helg! Klem

MonaLisa sa...

Jaaaaaaaa:) Flinke deg. dette gå vien - det vet jeg! Ønsker deg en bevegelig superfin weekend. klem i fleng

SiwA sa...

Lykke til! det handler om livskvalitet, - å ha mulighet til å bruke kroppen til det man ønsker. Da hender det man må investere i litt mindre morsomme aktiviteter. Håper du får gode joggeopplevelser slik at vi igjen kan ta del i dine fantastiske kreasjoner med garn og pinner. Ønsker deg en riktig god helg!