mandag, november 29, 2010

Advents Kvelds Bilde(r)

Det skal ikke stikkes under en stol at det er ganske deilig å sitte på kjøkkenet en sen kveld når vi snart skal begynne på julemånden Desember, godt og varmt med god fyr i peisen, slappe av etter en lang dag på jobben og bare nyte kveldstimene.
Bildene i kveld er hva jeg ser, her jeg sitter forran pc`en og blogger for dere:)
Ganske så koselig må jeg si:)
De hvite sviblene blomstrer som bare det. Den ene har tilogmed fått så mye vekt at den kneler her på kjøkkenbordet;) (som forventet...)
Ser dere den fine klokken?
Klokken kom i hus for lenge siden. Den skal henge på guttens rom, sammen med tavlen jeg har ment å lage... Ting tar tid her i huset!
I mellomtiden tikker den å går her nede på kjøkkenet.

Til dere som har fulgt meg og min blogg, så kan jeg medele en gledelig nyhet for meg:)
Etter månter med betennelser i skuldre og nakke begynner jeg å bli friskmeldt!
Jeg hadde egentlig ikke trua, men Naprapaten min lovte å fixe meg. Juhu... wow... tenkte jeg.
Å jaggu dere, det har han gjort!
HERREGUD SÅ GLAD JEG ER FOR DET!!!!!!!
Nå kan jeg gå på jobb, jeg kan sitte på pc`en uten smerter. Jeg har enda ikke turt å gjøre større sprell med strikke pinnene, men det kommer det også etterhvert. Jeg gleder meg til å starte med håndarbeidene mine igjen.

Jeg føler meg fin nå dere. Å det er SÅ DEILIG!
Det tok meg nesten hele høsten, men pytt sann! Nå er det endelig over!
Nå skal jeg kose meg på jobb, jeg skal kose meg hjemme, jeg skal sannelig gi et stor takk til gutten jeg ikke trudde på men som fikset mine skavanker!
Takk, takk:)

Nå tar vi kvelden dere!
Sov godt, og nyt en fin dag i morgen!

4 kommentarer:

Fin i Formen - Margrethe sa...

Hei! Så fin den engelen din var. Har vært på utkikk etter en slik snøkule, men har ikke funnet noen jeg liker enda. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt din?

Randis side sa...

Ha en fin dag i morgen du også! :) Så fint at helsa bare blir bedre og bedre! Tenker det e mye som ligger og bare venter på å bli kreert hos deg :)) Klem

irina sa...

Heisann :) Det er det jeg sier. Dere hvit bloggere er såååå flinke til å ta bilder og til å lage vakre stilleben. jeg kan ikkelage stilleben :)

Nå har jeg stemt på deg å. jeg klarer aldri å nå opp mot dere som ligger så mye foran meg så det ødelegger ikke for meg. Du eller Nina fortjener andre plassen. For nå håper jeg nr to blir nr 1. Og så kan en av dere komme på andre :) Mener ikke å disse hun på første altså. men jeg har ikke lik smak som henne. Så alle foran meg har fått min stemme utenatt at hun før meg..hi hi...for jeg har en sjanse til å ta henne igjen :) Ha en fin dag.

MVH irina

Anonym sa...

My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!