søndag, november 28, 2010

1 Advent, julen smyger seg inn

Advent staken har kommet på plass hos Chatrine.
Det samme har min skjønne lille engel.
Advent staken i år er 3 blanke glass staker og en rosa vase. Alle har fått hvite lys med tallene for hver søndag fram til jul knytt fast med hvitt garn.
Jeg har ingen fast tradisjon på den "samme" adventstaken. Jeg liker å lage en ny hvert år:)

Ja tenk at det er advent allerede... Jeg føler meg ikke helt ferdig med høsten enda egentlig. Jeg syns ikke det er lenge siden jeg satt ute på plattingen og studerte rosene og staudene mine. Vips så var det advent... Mørketiden har kommet, så nå ser vi ikke solen igjen før slutten av januar. Litt snø er det, ikke mye men veldig kaldt. Lille Chablis hæres såvidt å stikke snuta ut døren et lite sekund før hun er inne igjen forran peisen;)
Jaja, går det like fort med mørketiden som det gikk med høsten, ja så skinner solen igjen like fort som den gikk bort:)

Nyt denne første søndag i Advent dere!


2 kommentarer:

Tromsøjente på 39 sa...

Hei hei :)

Så fine adventslys! Det var veldig lurt :).

Sant du sier at det er kaldt ute,, godt å kose seg inne.

Ønsker deg fin adventssøndag :)

små og store drømmer sa...

Så koselig med stearinlys som adventstake. Selv har jeg fire kubbelys, men må si jeg likte denne ideen.
Ps: jeg har sendt deg en mail med kontaktinfo, men har ikke fått svar/bok i posten..)

Klem klem :)