tirsdag, oktober 05, 2010

Epic fail

I dag da min mamma var innom på besøk bestemte vi oss for å muntre oss opp med litt shopping:)
Jeg kjøpte meg denne smarte dingsebomsen her. Den skal lett lage fiiiine blomster. Flower loom.
Herligheten noe så enkelt... vakre blomster...
Wow... or not!
Bruksanvisningen har flotte bilder, og en hel haug med språk som er fullstendig uforståelig for meg.
Resultatet ble:
Nja... ikke akkurat perfekt. Epic fail!

Som den gode fe jeg er, så kunne jeg ikke komme hjem uten noe til guttene mine.

Christian har fått det for seg at ALT er Epic, eller så er det Epic fail. (hva han nå enn mener med det...)

Vel, vel. Tilbake til shoppingen min:)
Kjæresten har slike fot problemer (nei dette vil dere ikke høre!) Du vet, sånn med masse x-tra hud og sprukne hæler... Uff... Så lykkelig sprang jeg innom helsekosten å kjøpte han et sett med baby foot. Hørt om det? Jo, det er sånne poser med guffe inni. De skal man ha på føttene i 2 timer, så skal huden løsne i løpet av en uke;) Vi får bare vente å se, for han har nemlig sittet med poser med guffe inni i 2 timer, mens jeg har ledd litt;) hehe
Sist gang jeg skulle prøve "nyheter" fra helsekosten var da jeg hadde fått dott i øret. Oioi...
(dette vil dere i heller ikke høre!)
Min søster hadde sagt at man kunne få kjøpt sånne ørelys på helsekosten. Det skulle løse alle problemer, jippi! Jeg kjøpte meg ørelys, ikke særlig mye skjedde annet enn at jeg måtte gå til legen å få skylt øret, joho, har aldri hørt bedre;)
Men sånn får å sjekke om det virkelig virket foreslo jeg for min mamma at hun også burde prøve det. Det skulle ha en slik deilig spa effekt!
Det første øret gikk det jo kjempefint med, så da var det bare å gå rett over på det neste.
Wow..........
Det røk antageligvis mer av det øret enn det gjorde da bybrannen her i byen herjet i 1969.
For å si det sånn: ørelys og falsk trommhinne... NEI det gikk ikke særlig godt.
Major Epic Fail!
Do not try that at home!

Gutten har selvfølgelig også fått en gave;) Nja... som kansje er bedre for oss enn han... Stakkar...
Aluminiumklorid NAF
Det høres nesten ut som jeg skal forgifte gutten.
Neida dere, det er han som skal slutte å forgifte meg. (jeg skal bare hjelpe han på veien;)
En gutt i begynnelsen av å bli voksen... lukter...
(lukk øynene!!! dette vil dere slett ikke høre)
...svette...
Ai-ai-ai
Med den nye deodoranten han skal få, så kommer det til å lukte roser i hele huset:)
Epic!

Var det ikke fine gaver dere?
Litt for dem, men mest for meg selv;)


Til sist så ramlet det et superfint rosa speil fra Rice nedi handleposen min. Det er til meg gitt;) Så jeg kan se hvor vakker jeg er;) I tilegg kan jo kjæresten få låne det når han skal barbere seg... hehe

Så jeg, ja jeg har hatt en fin uke siden sist! Bare bittelitt dårlig tid for blogging. Men det kommer seg. Jeg har nemlig også bestilt et par timer mere pr døgn.


Ha en superfin natt, og en superfin ny dag!

4 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Mange flotte gaver :-) Måtte le litt da jeg leste - noen var vel kamuflerte gaver til deg ja ;-) Men stakkars mammaen din da....som du nesten satte fyr på :-/

De blomstene du hekler selv er definitivt MYE finere enn dem den fantastiske oppfinnelsen skulle hjelpe deg til...

Ha en trivelig dag :-)

Hjertedamas blogg sa...

Tja, fottrøbbel.... hva med en fotterapeut????? Skrape vekk dødhud og få klint inn litt salve... Grønnsåpebad og deilig salve for sprukne heler:DDDDD Guttesvette ja, hmmmm kasnkje ikke helt som nyutsprungne roser, men litt søtt endog. Har tre sønner, så jeg vet litt om det, he-he. Ørelys har jeg ikke prøvd, men det hørtes litt ut som risikosport, når det begynner å komme røyk ut av ørene, he-he. Ulmebran, huffda:DDDD Ha en flotters uke:DDD Klemz

fru Dyregod sa...

Å,for et gøyalt innlegg! Jeg synes jeg ser moren din med røyken stående ut av øret! Gikk det bra med trommehinna hennes da?
Tenk om mannen din plutselig kjenner at han har noe løst i skoen, og står der med hele huden av, da! Kanskje han må gå ned en str i sko og allting! Ha en fin dag!

Anonym sa...

Hallo!
Bardzo interesujący jest Twój blog.
Życzę Ci wiele inspiracji i miłej jesieni!!
Pozdrawiam, Elisabeth.