onsdag, september 29, 2010

Husfliden

Her om dagen stoppet jeg en snartur innom Husfliden her i byen. Jeg er ikke den som shopper der altfor ofte, men i ny å ne. Nå har jeg oppdaget at Husfliden har blitt ny:) Å for en bra forandring det var. Nå har de fått quilte-stoffer og diverse andre ting. Bla klær fra Edel Design. Jeg falt fullstendig for denne typen design. Må snart igjen ta turen innom Husfliden for å sjekke ut hva mere nytt de hadde fått:)


Bilder: Edel Design

Må nok ønske meg noe fra denne designeren, det er jo snart jul;)

Ha en superfin onsdag dere!


3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Så kul - då är det inte längre bara lusekofter på Husfliden för det är vad jag minns från skidsemestrar i Norge!
Urläckra saker!
kram

Randis side sa...

Fine produkter! Synes ermene, nederst, ligner på pulsvantene du heklet for 10 år siden. Prøvde å hekle slike, men trur jeg hadd altfor tynt garn :) Ha en flott siste dag i årets september! Klem

anne - moseplassen sa...

Husflid kan jo være så mangt, ikke bare lilla husflidstanter, men også unge spreke designere. Flott andrekk på bildene der, spennende designer hun var ny for meg.