søndag, august 22, 2010

Snowballs in August

Mens jeg har sittet her og syns synd i meg selv og brukt opp en mengde med snytepapir... sett Sex And the City i reprise på pc`en har det dukket opp et par nye pulsvarmere. Litt lengere versjon av den jeg gjorde for litt siden.
Nå har de fått en aldri så liten pelskandt og snøballer:)
Jeg syns de ble skjønne. De lettet på influensahumøret litt;)
Ha en superfin og kreativ uke dere!
Det skal jeg! :)

5 kommentarer:

Beate sa...

Åå, kjempe flotte pulsvanter! Disse falt jeg for med en gang!!

Silje sin blogg sa...

De var aldeles nyyyydelige! Kjempe fine og med vakre detaljer! Jeg er imponert;)

Romantikk-takk. sa...

Kjempefine pulsvanter,beundrer arbeidene dine altså,du er bare sååå flink med heklenåla og pinnene. Er ofte og ser på det trekket du laget til den stolen,blir aldri lei av å se på det. Ha en flott uke. :)Klems.

Ulla-Bella sa...

Kjempetøffe pulsvarmere:)

bakformen sa...

Hejsan, dom är verkligen fina. Ser så skira och sköna ut.