tirsdag, august 31, 2010

Høst...Garn...Høst...Garn...Høst...

Plutselig så var vi kommet til den siste dagen i August. Høsten er definitivt rett rundt hjørnet.
Høst er som alltid for meg: enda mere strikking:)
Jeg er slett ikke så superglad i høsten. Jeg vet det er mange av dere som liker høst... Jeg, jeg kunne tenkt meg vår og sommer året rundt!
Men jeg elsker jo å strikke, så jo... da er slett ikke høsten så allerverst likevell:)
Garn har jeg jo mer enn nok av, til å fylle både denne høsten og... neste høst;)
...og...høsten deretter...

Ha en superfin kveld dere!

14 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Hei!! Garn er bare sååååå deilig:DDDD I love it:DDDD Masse forskjellige farger og kvaliteter:DDD I mange, mange år nøyde jeg meg med å omtrent bare se på fargene, og kjenne på garnet. Men nå har jeg kjent at strikkelysten har kommet tilbake. Men alt til sin tid, for det er nok sånn med meg også at med høsten, kommer strikkelysten:DDDD Selv om jeg liker alle årstidene, og da særdeles fargene på høsten:DDDDD klemz

Anonym sa...

Enig at det e deilig med garn.....sukkertøy ,spør du meg.
Imorra skal eg på strikke kafe`.D blir bra ,gler meg :o)

Sylvi :)

aase sa...

Høsten er deilig og garn er enda bedre..fikk levert alpakka garn for 3000,- igår jeg...hihi

As sa...

hei=)
Ja, høsten er tid for mykt flott garn i flere lekre farger=) Jeg har også lager som rekker for denne høsten og neste;)
Håper vi får se etterhvert hva du lager;)

Kerstin sa...

Måtte le da jeg så overskriften på innlegget ditt. Er der jeg også - Høsten = garn :) Syns det er lettere å sette seg ned med god samvittighet å strikkke på kveldene om høsten.
Ha en fin første høstdag.

Hege sa...

SÅ herlig - godt å se det ikke bare er meg som er garn-avhengig:-)
Ha en fin dag,
klem Hege.

SiwA sa...

Jeg er så hjertens enig i at høst og garn hører sammen. Et godt garnlager er fint å ha... Jeg ønsker deg en fin (og produktiv) september.

Anne Mai sa...

ja jøsses her har du rikeslig med tråd :) jeg skal ut på tråhandel idag :) gleder meg... :)

ide-puffen sa...

Jeppsi høst er garn, med strikking og hekling. På grunn av dette er det ikke så ille at denne sommeren er over. Har tjuvstartet høstsesongen og blir ferdig med en ullgenser til mannen i dag.(startet på den i vinter som var da he he) Neste blir å hekle en veske.....

Kos deg i garnkroken.

klem
Randi

tagmydesign sa...

Garn er bare så flott å se på og gjør seg godt på bilder!! Flott tid høsten:) Mørke kvelder med tente lys og strikke/hekle kos!! Gleder meg til å se mer av kolleksjonen din...for det kommer mer håper jeg;)

Ulla-Bella sa...

Mye flott garn:)

mimmi-leone sa...

Garn i så mange vakre farger, inspirerende å se på!

Hilsen fra Mimmi-Leone

Småbyliv sa...

Herlige farger :o) Elsker høsten jeg for min del - men jeg skjønner jo at dere som har hatt en litt trasig sommer skulle ønske at våren og sommeren hang i litt lenger.

Ha en trivelig helg ihvertfall :)

Anonym sa...

Hei!:)Kjempefin blogg du har!Har fulgt deg en stund, men ikke lagt igjen noen komentar før.Skal si du er en kreativ og flittig dame!:)Venter spent på nye prosjekter!:)Varme tanker fra Trøndelag!Anni Fizzle:) PS!Tenkte på deg da jeg så en annonse på Finn.no. Torget/gi bort siden, finnkode;24170669.Noe for deg?;))))