fredag, juli 09, 2010

Rosa og Blått i hagen

Selv om hagen ser ut som en byggeplass for tiden, blomster de rosa og de blå. Sent, men godt!
Et vakkert syn!
I nord har vi sol og regn om hverandre. Den store sommeren har enda ikke kommet, men vi får da håpe det blir skikkelig sommer snart!!! Jeg har tatt helg (wow... ikke ofte gitt, men det skal bli deilig!!!!!!!!)
Å når solen og ikke minst varmen engang viser seg, skal jeg jaggu ta ferie:)
Ser ut for at jeg må drøye den litt til...

6 kommentarer:

fru Dyregod sa...

Å, akeleier er så nydelige! Jeg har dem i den andre hagen min - der vi ikke bor for tida.

STEINKJERRINGA sa...

Flotte bilder! Ja, vi må ikke miste motet vi som har valgt å leve og bo her i nord. Jeg har bestemt meg for ikke å klage på været, men ta det som det kommer og fokusere på opplevelser, inne og ute. Det funker! God sommer til dere i Nordens Paris!

Snäckskalsdalen. sa...

Så fint! Synd ni inte har lite av värmen vi har här, det är lite lite för varmt just nu.
Den näst nedersta blomman, vad är det för en ljuvlig sak? Helt läcker.
Ha det gott!
Kramar
Agneta

Snertne sneller og små nøster sa...

Nydelige bilder :-)

Marianne sa...

Så flotte blomsterbilder, nydelig.

Sommerhilsen fra
Marianne

Anonym sa...

Visst finns det många söta aklejor! Verkligen tacksamma blommor.

Hälsningar Anneli