søndag, juli 18, 2010

Kamp om plassen...

Vi har da plass for noen gjester, men ikke så altfor mange på en gang.
Nordens PARIS`hoteller pleier nesten alltid å være fullboket.
Nå er jaggu himmelen det også...Hmm...
De siste annkomne gjestene har måttet legge seg nesten helt ned til vannkanten. Når de i tillegg tar med seg sin tåke familie, ja så blir det dårlig med plass!!!!!!!
Har vi fullt, ja så har vi fullt!
Kan dere skyer og tåke gjester være så snill å dra et annet sted nå?
Jeg kan absolutt anbefale mange andre fine steder der dere ikke blir forstyrret av mennesker som er irriterte, der dere kan få feriere i fred!
På forhånd takk!

3 kommentarer:

Marihøna sa...

Isj, så kjedelig med sånne gjester! Jeg håper de snart drar sin vei og at solen heller kommer på besøk - det fortjener dere jammen nå.

Stine sa...

Så enig, så enig. Nå har ferien vart i fire uker, og det har vært 3 (!) dager hvor det har vært mulig å male vinduskarmene. Med andre ord, ikke spesielt mye bedre sommer nord i Nordland heller. Blir nok bra fra mandag av, da begynner hverdagen med jobb igjen hos oss :)

Mona. sa...

Samme gjester som her i Bodø,altså........snakk om å råtte seg sammen,mot oss !!! Ikke mye verandaliv å snakke om.......og ikke har man jei-køssi å varme seg i heller......hihihiiiii :) Men vi står han a !!! Vi krysser allt vi har,og satser på en fin august.....:) Kos deg videre,med håndarbeid og bygging av platting :)