onsdag, juni 23, 2010

Strøkent, rett å slett!!! (OBS: Langt innlegg!!!;)

Vi feirer midtsommer i kveld. Mange koser seg ute med grilling og bål. Mange her i nord også;) Ikke jeg da... Jeg er storfornøyd med å være inne i min egen stue:)
Ja, å stua... den inneholder 6 møbler pluss en puff.
En 3 seter sofa, og en 2 seter. En pall, ett sofabord, ett lite bord og en ørelappstol. That`s it!
Det gir meg muligheten til å endre stua ettersom hvordan den skal brukes. Feks det være seg: kaffe "slaberas", kinosal, utstilling, you name it! Her flyttes det rundt til stadighet;)
I dag fikk jeg endelig bildet mitt tilbake. Jeg har kun ett bilde i stua, og det har nå vært til om/inn-ramming i evig tid...  Jeg fikk det for mange år siden, og da jeg flyttet til nord klarte jeg å knuse glasset. Ramma var vel slett ikke så fin den heller... Men nå på selveste midtsommeraften er den på sin plass igjen! Rett bak storsofaen. Mesteparten av veggene er vinduer, her er eneste plassen for mitt perfekte og elskede bilde!
Innrammingen ble Superfin, eller rettere sagt:  STRØKENT, rett å slett!!! Me love!!!


I vinduskarmen over står det vaser. Disse er fra house doctor.
Enda flere av de samme små vasene pynter bordet. I øyeblikket med vakre rosa Pioner.
Midtsommer: Min midtsommer er Chablis vin, popcorn og magasiner:)
Da min gode kollega Malin kom hjem fra Tyrkia her om dagen hadde hun med seg et eksemplar av tyrkiske marie claire maison og en superfin tyrkisk skinnpuff til meg. Hærligheten... Tusen takk!
Gleder meg til å sømfare magasinet, og nyte synet av puffen!
Pelsdotten Chablis tester sofaen mens jeg drikker vin og leser og blogger;)
Til dere som allerede har glemt hvordan bildet tok seg ut før den fikk ny ramme, her er et par gamle bilder:
De små skjønne vasene fåes kjøpt hos Galleri Karl Johan.
Innrammingen har jeg fått utført hos Galleri Karl Johan, å jeg må rett å slett bare si meg
stor fornøyd!

Galleri Karl Johan drives av Troms Produkt.
Jeg har lyst å referere til deres hjemmeside om hva den spesielle og fine butikken dreier seg om.
De skriver:

"En av landets mest moderne attføringsbedrifter


Tromsprodukt er en attføringsbedrift og tilbyder av arbeidsmarkedstiltak. Tromsprodukts virksomhetsidè er å bidra til at arbeidssøkere får og beholder arbeid, og at vi skal være pådrivere og partnere for inkluderende holdninger i arbeidslivet. Slik blir Galleri Karl Johan den nyeste arbeidstreningsarenaen i Tromsprodukt. Ved siden av ordinært ansatte vil vi til enhver tid ha et visst antall tiltaksplasser for arbeidstrening- eller utprøving i galleriet.

Vi kan blant annet tilrettelegge og gi yrkeshemmede med redusert arbeidsevne både opplæring og kvalifisering med målrettede arbeidsoppgaver i egen eller eksterne bedrifter. Innen attføringsarbeidet har vi et omfattende samarbeid med NAV.

Miljø og mennesker i fokus

Som bedrift er vi opptatt av alle former for miljøhensyn. Gjenbruk, kildesortering og fornybar energi er elementer som er grunnleggende i bedriftens totale miljørelaterte satsing. I det daglige virke ved bedriften er det også et stort fokus på menneskelige behov for tilpassing med trygge HMS rutiner.

Vår omfattende miljøavdeling ligger på kommunens avfallsanlegg i Tromsdalen, hvor vi også har et samarbeid med Tromsø kommune.

Vårt mangfold er vår styrke!"

Bloggeren Chatrine er stolt av sammarbeidet med disse nytenkende menneskene som driver galleri karl johan!
Galleri Karl Johan hjelper alle typer mennesker tilbake til jobb, og visst er de dyktige!
Min lille hjelp til å få mennesker tilbake til jobb, ut å møte verden på nytt er å blogge litt.
Jeg håper og tror på at denne nytenkningen er det rette i tiden!

Deres butikk og hjemmesiden finner dere HER, eller trykk på logoen deres øverst på siden.

Så tikker klokken aldri så fort igjen...
Ha en superfin midtsommernatt!

6 kommentarer:

Villevinkel sa...

flott blogg du har !!! Likte godt klærne du viste på et tidligere innlegg. Gjett om jeg ville brukt dem ja!!! De var jo kjempeflotte !!

Elin :-) :-)

snakkemunn sa...

Du har det fint og enkelt. Jeg har nok litt mer møbler enn deg, men jeg flytter ikke rundt omkring heller.
Bildet var blitt flott!

ide-puffen sa...

Hei og hopp.
Bildet ble nydelig over sofaen og stuen er.....STRØKENT he he.

Interessant innlegg forøvrig :)

Kos deg i helgen

Klem
Randi

Christine Louise sa...

Såå masse flotte bilder. Og hunden din er bare helt nydelig..

Ønsker deg en flott helg.

Klem C

Mitt liv på Storhaug sa...

Så fint det bilde blei! og må berre få sei(litt seint, men bedre seint enn aldri)at den ideen din om å lage din eigen kreasjon er berre heilt fenomenal!! Så fine ting som du lager så er det nesten ein skam å ikkje dele det med omverdenen!! Go for it!:-D Og lykke lykke til=)

Zondra Art sa...

Beautiful, elegant and very interesting blog!
I like it very much.
I'll drop back to you:)
Regards from the Croatian to your beautiful country.
Zondra Art