søndag, juni 13, 2010

Sommerens vakreste: PIONER

Plutselig så ble det en uke nesten uten innlegg i bloggen. Jeg har tydeligvis hatt det litt travelt i det siste. Jeg jobber hele tiden mens min kollega Malin har ferie. Sommervarmen lar vente på seg, så det kan i grunnen være like greit å jobbe.
På min fridag i dag skal jeg la meg inspirere:)
På bordet har jeg en liten bukett nydelig Pioner
Jeg drikker store kopper med deilig latte, og har skaffet meg en mengde nye blader. Alt fra hus og hjem til hage og strikking.
Jeg har funnet fram penn og papir, samt mine ferdige strikke prosjekter.
Nå designer jeg nye saker. Først må de ned på papiret, så blir det ganske så sikkert mye prøvestrikking og hekling før det blir noe av mine nye design:)
Mens jeg koser meg, kjeder andre seg...
Kansje jeg skulle lære både Christian og Chablis å strikke... Så hadde de ikke kjedet seg et sekund;)
Ønsker dere en superfin søndag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det heter pEoner

Hvit Villa sa...

Vakre, vakre bilder!! Peoner er en av mine favoritter også...helt nydelige!

ChatrinesLiving sa...

Anonym:
Noen skriver Pioner, og noen skriver Peoner. Jeg tror begge deler er helt ok:)
-Chatrine

Bagatellar sa...

Som man sier: kjært barn har mange navn;-) Vakre er de i alle fall, og jeg håper å ha hagen full om noen år... må berre tigge meg nokre avleggarar her og der først, dei er mest hardføre etter mi meining.

Anonym sa...

Du kan skrive pioner så mye du vil, det heter peoner ;)