mandag, juni 07, 2010

Jeg ønsker meg SOMMER!

Som alltid her i nord lar den vente på seg... Jeg må seriøst vurdere å flytte sørover!!!
5-6 grader er ikke stort å skryte av. I tillegg har det snødd i ei uke nå:(
Jaja, i dag er det opphold, men fortsatt kaldt.
Beklager at jeg syter litt til dere. Måtte bare, ...litt i allefall...

I kulden hekler jeg litt, igjen.
Jeg ble så forelsket i de små brikkene mine.
Så ble det plutselig mange små blomster:) Kansje blir det et pledd, kansje blir det ei pute. Eller kansje blir det noe annet. Jeg hekler blomstene, så får vi se hva det blir etterhvert:)
 
For å komme i litt bedre "sommer" stemming og bedre "sommer" humør ikke minst! 
Setter jeg på denne gla-låten:)
Som vi alle helt sikkert har hørt før;)
Jeg kan høre den om å om igjen! Fantastisk låt, og helt rått med alle glade dansende mennesker rundt om i Europa!Man blir rett å slett glad av å høre på, mens man drømmer om hærlig sommer-varme:)

Ha en superfin uke dere!

9 kommentarer:

salige lavendel sa...

Håper virkelig sommeren kommer nordover snart også, synes dere fortjener det!! Men en mager trøst kan være at det har vært kaldere enn normalt andre steder i landet også.

Hanne-Rita sa...

Vi har det bra ksldt her i nord ja! Selv om jeg bor sør for deg er det fremdeles bare 6-7 grader, og det er ikke noe Juni-sommervèr...
For noen nydelige små blomsterbrikker! :) Har fått dilla på hekling nå, kanskje jeg skal se litt nærmere på de og prøve meg. Ha ei fin uke :)
Ps. skal strikke tova votter til Bukta festivalen til meg og min kjære,-vi har liten tro på at det blir såå varmt at vi slipper. Men håpet er der!

Helena sa...

For en flott blogg du har. Sommeren kommer sikkert til dere også, vær tålmodig...

Anita sa...

Så fine farger og fine ting! Jeg heklet sjal med sånne blomster, det ble veldig fint, koselig å ha over en sommerkjole!! Kos dere mens dere venter på sommeren!

Berit sa...

Enig med deg at med denne låta kan man i allefall føle varmen...INNENFRA. Her i Trøndelag venter vi også på SOMMERN, men vi lurer fælt på NÅR KOMMERN?
Vi få r være kreativ inne, noe du allefall er. Veska di ble bare lekker!!
Ha ei fortsatt fin uke du også.
Klem Berit

S & E sa...

Hei Cathrine, du som er så fantastisk flink til å hekle og strikke, skal du ikke melde deg på WWKiP-day, se her http://houseofse.blogspot.com/2010/06/wwkip-day.html#comments
Jeg kan nesten se for meg en vimpel eller noen av dine nye fine blomster i Tromsø by :-) Kanskje foran den nye kinoen eller foran Fokus bygget! Tenk på det da :-)

Silje sin blogg sa...

Stakar deg som har så dårlig sommervær! Her i øst har det vært ordentlig sommer i noen dager, men i dag regner det. I dag er det hekling og husvask som står på timeplanen;)

Ida Susanne sa...

..Må si jeg små digger den låta jeg også
Da blir det go'stemning når den kommer på
*knis*

..Nå har jeg akkurat vært ute og prøvd å blåse over litt sol til deg..Hjalp det??
Ikke? :/
Den komme rnok skal du se..

Flotte blomster du hekler
*me love*

Elsker fargebruken..
Super fine:)

Klem til deg fra meg

Maria Amélia sa...

Hi friend, I love your blog and loved loved that flower. I'm trying to do it but I think, here in Brazil, we don't have this yarn you used. Could you say the yarn name for me? Is it cotton or acrilic or natural wool? thanks.