torsdag, mai 13, 2010

Så er den igang... Våren:)

Det sies jo her i nord at man ikke skal plante ute før til St.Hans... Sånn i tilfelle man skulle råke utforann ei å anna frostnatt.
Den regelen gidder altså ikke jeg å følge. Jeg vil jo at det skal se litt fint ut i mai også. Så i dag har jeg plantet ute i mine krukker. Skulle de dukke under for ei frostnatt, ja da får jeg heller bare plante på nytt!
I år blir det hvitt og rosa på min trapp:)

I dag her vi hatt en hærlig dag! Pluss gradene har vært mange, og jeg fikk nesten litt følelse av sommer! Hele dagen har jeg vært ute i hagen. Plantet, ryddet og rakt plenen. For en hærlig følelse! Det er nå jeg LEVER! igjen:) Måtte vi nå få en fin sommer med masse sol og shorts temperaturer!

Har jeg litt ork igjen etter jobb i morgen, ja så skal jeg jaggu ut i hagen igjen! Gleder meg allerede!

Ha en superfin kveld!

5 kommentarer:

Britt Eva sa...

Hei Cathrine så fint det ble. Godt det er kommet litt som oppe i nord. Her har vi hatt grått i dag og de siste nettene har bydd på kuldegrader. Håper vi ser sola litt i løpet av langhelgen - har stått litt stille inne hos meg på bloggfrontetn, men får se om ikke det blir litt i løpet av helgen. Ha en fin helg og 17.
Hilsen Britt Eva

Har en drøm... sa...

Så flott det ble ♥ Jeg pleier alltid og plante litt før 17 mai, så jeg må vel snart jeg og, men har ikke hatt lyst enda... har vært så frem og tilbake med været, snø og greier!
Men må vel få det til iløpet av helgen:o)

Kjempesøtt med rosa og hvite blomster og kurver!

Klem Line

snakkemunn sa...

Ja, det er herlig når solen skinner man sprudler av energi og glede. :))

Anita fra hjerterommet sa...

Høres ut som du har hatt en flott dag:) så fint det ble!! Enig med deg,- litt for lenge å vente med planting helt til st.hans!

Ha en flott kveld:)

Kjersti sa...

Høres ut som du har hatt en herlig dag ute i dag... Og fint ble det også på trappen din! Herlig med blomster. De gir herlig liv!
Hilsen fra Kjersti