tirsdag, mai 18, 2010

Prosjekt "Ikea Krakk"

17Mai er vel overstått, å for en fantastisk dag det var! Varme rekord her i Tromsø (på himla mange år)!
Men nå er "sommeren" over for denne gang... 7 usle grader og regn...

For lenge siden kjøpte jeg et par krakker fra Ikea. Dem kan du finner HER.
Nå har de kommet fram igjen gitt;)
De har fått et strøk hvitt...
...enda det sto at de IKKE kunne males... ;)
Ja, det var faktisk ganske mye som ikke skulle kunne gjøres med de krakkene;)
Om det har noen betydning, så kan man godt se på de med lupe... hmmm...
Hva nå det enn skulle gjøre...
Den ene krakken skal få seg et knallfint lag i decoupage med knallfine fuglehus!
Og fiiine sommerlige blomster!
Den skal bli skikkelig sommerlig! En krakk jeg kan ta fram når hungeren for varme melder seg:)
Den andre krakken har ikke fått sin skjebne enda. Jeg tror kansje den skal få en look som passer godt i interiøret mitt, og kan stå framme hele året.

Mens jeg klipper servietter, har jeg bestemt meg for en stor vår-rengjøring. Listen er laaaaaaang..... Bla står der vinduer... Jeg har ikke vasket vinduene mine på 2 år (uffda;) De 33 vinduene skal få seg en real vask. Det samme skal listene rundt vinduene, kjøkken innredningen, bade veggene og loftet ikke minst. Så her er det bare å stå på Chatrine! Lykke til, sier jeg bare!

Ha en fantastisk uke dere!
Nå er det snart langhelg igjen for dere som ikke har helge arbeide!

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Har en liste jeg også, så vi trenger lykke til begge to:O)
Krakkene blir flotte, kan de ikke males?! Sett igang du, så får vi se;)

Kos deg resten av uka med vasking og andre koselige gjøremål og klem fra meg;)

Sisselshverdag sa...

Jeg er kjempespent på krakkene dine, du er så kreativ med alt du lager. Hvor tar du alt ifra??
Ha en flott tirsdags kveld (ups, snart onsdag) Ikke slit deg ut på vårrengjøringa ;)

Lena Celine sa...

He, he... morsom etikett.... Den servietten var nydelig!!! Krakken blir skikkelig knall tenker jeg. Jeg har også malt en slik krakk, min står på kjøkkenet, trengen den for å rekke opp i øverste hylle på skapene. He, he... Du kan se den her: http://lena-celines.blogspot.com/2010/03/da-var-jeg-ferdig-med-skammelen-og.html#comments

Klemmer fra Lena

Bettum Villa sa...

Åh, gleder meg til å se resultetet. Rett og slett elsker decoupage!!

Klem Madelén

Moski sa...

Godt at sommeren endelig har kommet i nord også. Det må ha vært en flott 17.mai. Har sett etter en sånn krakk til å ha blomster på. Visste ikke at de hadde dem på IKEA.Takk for tipset. Gleder meg til å se de ferdige krakkene. Ha en fin og kreativ uke.

cathrines hjerterom sa...

Hei! Fiiine krakker. Jeg skal også male en slik. Kan jeg spørre åssen maling du brukte? Jeg har handlet maling ennå, så tar i mot tips :-)
Klem Cathrine

As sa...

Hei=)
Ja, smaken av sommer er over her i Harstad også. Samme temp som dere i Tromsø=)

Spennende å se hvordan krakkene blir! Lykke til med vaskingen=)

Snäckskalsdalen. sa...

Lite kul - säg det hem som INTE har minst en "krakke" (jag förstår ju ordet, men jag kan inte riktigt härleda det, krakke......hmmmmm, trappstege eller pall, jag vet nog inte ens vad vi kallar det på svenska...). Vi har en krakke och den har jag målat och det gick hur bra som helst.
Gott med sommar, fast den vände, men den kommer nog snart igen!
Agneta kram

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Har ein slik krakk eg og som eg enno ikkje har fått gjordt nåke med☺ Decoupage var lurt!! Kjem til å bli kjempesøt☺

Du har laga deg litt av ei liste med to do ting ja☺ Men tenk so deileg når det er gjordt☺

Klem M♥

Julia sa...

Gleder meg til å se resultatet. Jeg har også malet slike, det gikk kjempefint!
Men det med at den ikke tåler regn er sant, ettersom atvene er limt så bare løsnet de fra hverandre..? Så ikke la de stå ute ;-)
Ha en fin kveld!

Pernille sa...

Oi, så lekker serviett! Gleder meg til å se hvordan krakken blir med den på... Tipper det blir rålekkert:)

Lykke til med vindusvasken... Høres ut som om du trenger det med alle de vinduene. ;)

Pernille