søndag, mai 30, 2010

Inspeksjon

Men en rask titt ut vinduet kan man godt se at det er grønt hos oss her i nord også.
Etter en inspeksjon i hagen i dag finner jeg at det eneste som blomstrer akkurat nå er noen perleblomster (som antageligvis skulle vært avblomstret for lengst) Bortsett fra perleblomstene må man imporovisere sommeren litt med nyinnkjøpte sommerblomster i potter og krukker:)
Før regnet kom var jeg ganske så lenge ute i hagen. Luften var helt hærlig! Beddene er luket, det det desverre er lite med stauder igjen etter den harde vinteren vi har hatt. Noen få nye stauder er plantet, ikke mange.
Det var da jeg hadde raket siste rest av plenen da jeg gjorde det idiotiske rake-stuntet.
Du vet: legge raka ned for så å trø på den... ahhh... så få skaftet rett i huet...
Så nå sitter jeg her å ler godt av meg selv, med et lite og et stort øre med hakk i;) Det er et hardt liv, det der hagelivet gitt;)

Anyway... fingrene er i allefall fortsatt i behold;) Godt er nå det:) For jeg har som smått heklet et par små blomster, med litt chiffon festet på. Disse skal sitte på beltet til kjolen. Beltet i seg selv blir chiffon remser knyttet rundt livet.

Til dere sier jeg:
 Ha en fantastisk ny uke!
Til meg selv sier jeg: Lykke til videre meg hage-arbeidet, Chatrine!P.S Mønstret på blomsten?... Jeg dikter jo ettersom jeg sitter med garnet og heklenåla. Men jeg skal prøve å "forfatte" et lite mønster til dere i løpet av uka:)

6 kommentarer:

Vibeke sa...

*fnis* Ler litt sammen med deg av rake-stuntet ;0)

Men du...så fine hekla blomster har jeg ikke sett før. Skikkelige blomster jo, ikke sånne klumpete "ligner-kanskje-litt-på- kronblad-blomster". Knoppen i midten var noe nytt. Kjempefine. Legger du ut en oppskrift hvis jeg spør pent?

Tina sa...

Du kan dette med håndarbeid du. Håper øret ordner seg fort! Ja sånt skjer, men men du tåler vel en støyt du, vil jeg tro. Huff ja disse staudene, ikke enkelt spesielt når fingrene ikke har grønnskjær i det hele tatt... Hm må til en gartner snart å prøve og få tak i noe som tåler klima her! grrr irriterende når mye er brunt og masse ikke kommer opp igjen fra i fjor....!

Audhild sa...

God helg til deg også:)
Tenker meg du rister på hodet til deg selv neste gang du glemmer deg og legger riva ned på bakken:) hehe

Anita sa...

Det blir så fint ALT det du lager! Den kjolen jeg snakket om var i InteriørMagasinet. I en reklame fra LeneBjerre :0) Bare så du vet det ;0)) Ha en super ny uke! Klem!

tove sa...

Herregud du er flink. Misunnelig på den hekle hånden...og fantasien...
Ha en fin dag

Klem Tove

janne - kathrine sa...

Hei, hei.
Lenge siden sist nå :-) Det er ikke så veldig mye som blomstrer her ennå heller. Snøen lå lenge i år, så det henger nok en ukes tid etter "normalen".
Men, nå begynner temperaturen å bli stabilt høyere, så nå øyner jeg at sommeren faktisk er i anmasj.
Ønsker deg en riktig fin kveld! Hilsen JK