torsdag, mai 27, 2010

Fremskritt:)

Chiffon`en er på plass. Nu må det selvsagt klippes og formes
(lettere sagt enn gjort, iogmed at jeg nå har 3 lag med skjørt...)
Så mangler kjolen detaljer! Ikke for masse, men akkurat passe:)

Ha en superfin Torsdag dere!P.S Jeg har kun mønster til ermene, ellers er det design etter mitt eget hode!

13 kommentarer:

The French Bear sa...

Gorgeous!!! That is so pretty!!! I just love the colour!
Hugs,
Margaret B

Linda sa...

Det blir så lekkert! Gleder meg til å se hvordan den blir når den er helt ferdig. Ønsker deg en fin torsdag!

Vibeke sa...

For et spennende prosjekt - og dette ser lovende ut. Jeg er superspent på sluttproduktet!

tove sa...

Blir jo drit lekkert...
Spennende og se det endelige resultatet.
Ha en fin dag

Klem Tove

Martilie sa...

WOW! Dette er bare vakkert! Elsker kombinasjonen av myk strikk og sart stoff..

Blir spennende å se den helt ferdig, men jeg VET at dne blir flott!

Ha en nydelig dag!

Klem fra Tove

Lotta sa...

Ha kjempefin:)Lekker:)
Ha en fin dag!
Klemmer

Anita sa...

Det kommer til å bli sååå fint!! DU er flink! Har du sett den NYDELIGE brudekjolen i det siste InteriørMagasinet?? Trodde det var der, men nå finner jeg den ikke :p.. Den har strikket overdel og er bare super søt!! Skal lete frem bilder, bare jeg erindrer hvor jeg fant de.... Ha en lfott dag! NÅ skal jeg påGjennestad med to venninner!! Kos deg!

Romantikk-takk. sa...

Det blir kjempefint,du er flink. Nydelige farger.:) Ha en strålende og kreativ dag.Klems.

Ellen sa...

Så flink du er! Jeg blir helt imponert!! Jeg har altså ikke et eneste kunsterisk gen.. det er jeg sikker på og det eneste jeg noen gang har sydd til meg selv er gardiner.... og det er jo bare rette sømmer.

Skjønner ikke hvordan du klarer å finne tid til alt jeg!

Lena Celine sa...

å så lekker den blir!!!!

Lena

ide-puffen sa...

Liker at du bare lar oss smygtitte hi hi. Den blir knallfin. Gleder meg til å se ferdig.

Hei og hopp
Klem
Randi

Pysselfarmor sa...

Jisses så snyggt! Den blir riktigt läcker!

Randis side sa...

Heihei :) Den ble sååå fin! Synes den lengden va kjempefin ;) Rene Jane Austen look a like! Gleder meg å se det ferdige reusltatet :)) Ha en flott helg! Det lover jo kjempe vær! Vi ses vel siste helga i juni?? Klem