søndag, mai 09, 2010

Prøvestrikk

Nå har jeg prøvestrikket en del lapper i forskjellige garn sorter til ermene på kjolen. Så har jeg kommet til at den lys lavendel fargen på mine Faerytale Alpakka blir den fineste. Jeg velger ofte akkurat det garnet, og den fargen. Jeg syns det er så lekkert:)
Valget er tatt, og armene er påbegynt.
Iogmed at jeg kun skal strikke armer og bittelitt på selve kjolen, kommer nok dette til å gå raskt. Verre er det kansje med syingen...

Hos meg i nord er det vakkert i dag. Vi bader i sol, og har slett ikke så værst med tempraturer heller. Endelig! Det må vel bli en kveldstur med hunden etterpå, tenker jeg.

Straks er det ny uke, med nye muligheter.
I morgen skal jeg ta nye fotos av de nye tvillingene Eskil og Sara. Det skal bli gøy:) Jeg legger ut bilder av de om jeg får tatt noen fine;) Kansje de har vokst litt siden sist?:)

Ha en super kveld, og en fin ny uke dere!
8 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Du er så utrolig flink! Gleder meg til å se hvordan denne kjolen blir. :) Ha en god kveld!

Tovepia sa...

Dette blir skikkelig lekkert! Beundrer deg for prøvelappstrikking, der er jeg dårlig. Men det er jo så utrolig smart i forhold til garnvalg. Gleder meg til å se hva du skal gjøre.
Nyt dagene mot ny helg og klem fra meg;)

Ida Susanne sa...

Gleder meg til å se bilde av tvillingene imrg:)

...Du er så flink du, herlige fargenyanser og kvalitet.
Gleder meg til å se slutt resultatet, spennende:)

Kose deg masse videre på denne skjønne søndagskvelden:)

Klem Ida Susanne

Randis side sa...

Så fint det blir! Og så flink du e som prøvestrikker!! Blir spennende å se kjolen :) Ha en fin arbeidsuke! Måtte godværet holde! Klem

Britt Eva sa...

Du er bare helt rå med pinner og garn. Gleder meg til å se ferdig resultat så får jeg håpe at jeg og får igang pinnene igjen. De har ligget stille en stund nå. Ha ei fin uke i nord og håper sola fortsetter å komme. Britt Eva

Snertne sneller og små nøster sa...

Så fint det blir - gleder meg til å se kjolen ferdig :-) Og så kjapp som du er, så tar vel ikke det så lang tid :-D

Kos deg med våren i nord og klem fra Siv

Trude sa...

Ja i dag har det virkelig vært nydelig.... nesten ikke vært innom hus i det hele tatt.Hundene har virkelig fått brukt eg i dag, først lang gåtur til og fra hundeshow i mange timer og nå i kveld frilek i Tønsvikfjæra. Skjønt å være ute i både dags-sol og kveldssol:-))) Ble det tur på deg og Chablis? Du imponerer meg stadig med strikkingen din, du tryller altså frem så mye flott på et øyeblikk. :-))) Ha en strålende kveld.

Berit sa...

Du er så flink å få det til, det blir så lekkert, jeg er mektig imponert av alle dine kuntneriske plagg. Og den rasende farten du har, blir ferdig på entotre.

Artig med dronning Elisabeht frisyren, kjekt med fornøyde kunder, og som nyter livet.

Ha en fin ny uke.