søndag, april 18, 2010

Vårutsiktene ser dystre ut i øyeblikket

Siste rest av påskepynt har fått bli. Å det kan jo være like greit ettersom det blir mer å mer vinter utendørs. Det nærmer seg noen cm nysnø i dag. Ser ikke ut for at det stopper med det aller første. Godt vi ikke har pakka bort fresen;)
I går da min søster var her på middag, var det nydelig sol, og snefri plen. I dag: Hvitt overalt.

Påskepynten er søt, er den ikke? 2 fuler som landet her midt i påsken sammen med et påske egg.
Jeg lar de bli, en god stund enda:)
Planene for søndagen var å ta seg ut i hagen å starte oppryddingen etter vinterens hærjinger. den planen er nå lagt på is kan man si... Nå blir det heller en lang lunj, med påfølgene ....hmmm....ja.... strikking kansje?

Ha en fin søndag dere!

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Tenk... Igår satt jeg på en bar veranda og koste meg i sola med ei god bok. I dag er jeg nedsnødd... Bare behold påskepynten din du, det ser ut til at den har kommet for å bli.

Tovepia sa...

Huff dette været, og det skal jo vare også!!
Alle mine stemor står på gulvet inne;)
Vi får be til værgudene om en vår:)
Kos deg allikevel og klem fra meg;)

salige lavendel sa...

Ergerlig med mer snø, nå som vi alle vil ha mer sol og varme. Du får bare hlde ut litt til...så smiler nok solen bredt nok til at snøen smelter for sjarmen. Du spurte om det målbåndet i tre - de få jeg hadde er vekk, og så får jeg 5 stykker til (selvom jeg var lovet 7) og de er bestilt vekk også. Men de kommer inn igjen om en stund men tror det kan ta halvannen måned, minst. Men jeg kan skrive deg opp på listen og gi beskjed til deg når de kommer inn igjen. Kos deg med kvelden!

MajorogMeg sa...

For en søtnos av en hund du har:))

Ja, den påskepynten kan trygt stå fram en stund til...ikke var den gul og vinteren holder et grepa tak rundt oss..

Det ligger ikke snø hos meg men jeg har hatt snøstorm i kastene i dag..
Vi håper i det lengste på vårvær:)
Nyt kvelden, klem:)

salige lavendel sa...

OK, jeg har gjort det.Ja, MÅ ha-følelsen har vi vel alle kjent i ny og ne og da er det typisk at det er vrient å få tak i...

Randis side sa...

:) Bra du har strikkeprosjekter på gang da! Og desideert kjedelig hvis du vaska hus i finværet i går :( Her nord har vi hatt en fantastisk helg værmessig. Men roer det ned inntil videre med hagearbeid. Ha en god kveld innomhus! Klem