søndag, april 25, 2010

JobbeLørdag

De er i grunnen ikke så aller værst å jobbe på lørdager. I allefall ikke når min søster og hennes lille sønn stikker innom med gode kanelsnurrer:)
Her om dagen klippet og farget jeg denne damen. Jeg syns hun ble så fin at hun måtte stikke innom for et lite fotoshoot.
Etter en fin jobbelørdag med kanelsnurrer og fotoshoot, slappes det av hjemme på denne søndagen. Om ikke mange timene starter vi allerede på ei ny uke.
Ha en fin søndag dere! 

5 kommentarer:

Ida Susanne sa...

oi..Flink du er til å klippe da..Fantastisk tøff sveis..Jeg har alltid hatt langt langt hår..Men kan leke litt med tanken på hvordan det hadde vært å hatt kort hår..Men kommer nok aldri til å tørre det*ler*

..Selvom jeg synes det er fantastisk tøfft.

Deilige snurringes da, de så gode ut:)

Ha en nydelig søndag da vennen, kose deg masse:)

Klem Ida

Linda sa...

Deilig med kanelsnurrer. Stativet er jo bare helt nydelig:-)

Flott hårsveis:-) Leker litt med tanken om å klippe meg kort, men foreløpig er det litt for skummelt...

Ha en fin kveld:-)

snakkemunn sa...

Stilig hårsveis og flott modell. Kan godt forstå at det er deilig med slike kanelboller når man er på jobb. I tillegg var de stilig dandert. + En skjønn liten gutt.
:))

Søs sa...

Det var en finfin lørdag:) Takk for det gode selskapet:) Alltid koselig å komme innom på besøk i salongen:)

Mitt liv på Storhaug sa...

Kjempefin frisyre! Er litt langt frå vest til nord, ellers så skulle eg gått til deg! Håret mitt skriker etter fornying. Er ikkje så greit å få tid til slikt for ei nybakt mamma=) Men får vel sette av ein time før dåpen tenker eg!