fredag, april 16, 2010

Jeg skal fylle mitt "Mood Board"

Men aller først skal Chablis og jeg kose oss i kveld.Nå har en etterlengtet helg startet!
Kos er: Chablis tigger og Nicolay gir henne gobiter;) MMMMmmmmm...
Hærlig!
Så i løpet av helgen skal mitt nye "mood board" fylles opp med kreativitet. Foreløpig er det nesten helt tomt, kun smykket med et vakkert vintage smykke man rett å slett blir glad i!
Det aller første mood boardet skal fylles med er denne: bare se hva jeg har funnet! For en lekker genser! Sjekk de vakre arm-detaljene! Denne jeg bare strikke (etter min pudder rosa er ferdig da;) Mønstret er på Engelsk, så det lover godt:) 
Jeg kan ikke si annet enn at denne helgen sitter jeg med mye kreativitet innabords;) JOHO!

Er det forresten noen av dere som har strikket den genseren? Kan jeg få se noen bilder?

Ha en superduper helg!


6 kommentarer:

by BeaTell sa...

For noen nydelige hunder!!! Jeg gleder meg sånn til i morgen, da får foreldrene mine en liten valp i rasen tibetansk spaniel! Gjett om vi skal passe den mye da!! Min far beskrev den som en megasize hybelkanin ;) hihi.. Kjekt med lodotter man kan kose med!

Ellers lykke til med strikk, den så veldig fin ut! jeg hadde ikke takla å strikka på engelsk.

GOD HELG TIL DEG!!

Tulip sa...

Så flott genser, men sikkert vanskelig!
Men da er det jo ekstra gøy å vite at en har strikket den selv!

klem

salige lavendel sa...

Nydelige bilder av hunden din igjen!! For noen flotte ermer det var på den genseren. Jeg skulle ØNSKE at jeg hadde strikket den, men det har jeg desverre ikke...

-Ultima-Thule- sa...

Stikker innom for å ønske deg god helg, og jammen har du ikke nye prosjekter på gang :0) Den genseren var kjempe fin!! Kos deg med ditt mood board! *Helge klem*
-Kamilla-

Linda sa...

For en lekker genser:-) Ermene er jo helt fanastiske!

m-oernes sa...

Hei...for en fantastisk bogg...jeg er stum av beundring. Elsker all slags håndarbeid selv. Kan jeg spørre om hvor du har fått tak i det flotte mønsteret på den lekre genseren med de flotte ermene? Den har jeg sååååå lyst til å strikke selv. Hadde vært takknemlig for opplysninger. Med vennlig hilsen Juni Ørnes