lørdag, mars 20, 2010

Tradisjon tro...

Tradisjon tro, har ikke Chatrine noen spesielle Påske tradisjoner.
Ikke dette året heller. 
Påske for oss har alltid vært slik at mine barn har vært sammen med sine besteforeldre på farsiden. Etter pappaen deres døde for snart 13 år siden, ønsket jeg at de skulle kjenne farsfamilien sin å kjenne, uten min tilstedeværelse. Spesielt siden Ine var bare 6 år, og Christian var bare 4,5 mnd nybegynt inne i magen min, den gangen pappaen deres døde. 
: påske, sommer, vinter og høst-ferier  (ikke jul da:) har de vært sammen med sin egen familie. Jeg har benyttet sjansen til å jobbe mens barna har vært sammen med sine kjære.
Men nå skal dere høre: Barna har blitt så store, og bestemmer selv nå. Nå vil gutten være hjemme hos meg. Jenta flytter for seg selv. OMG (oh my god!)
Litt i seneste laget kansje... er det på tide å skape egne tradisjoner. Jeg er jo bare snart 40 så vi har godt med tid;)
Jeg tror det skal gå greit:)
Heldigvis har jeg ikke noen ski-entusiaster av unger:) Påske eggene er greie, de har jeg hvert år pleid å sende med ungene, så det skal nok gå godt i år også;) 
Mat er vi glade i, så jeg tenker lange påske frokoster er tingen for oss.


Jeg tenker vi tar på oss godt med klær, finner fram termosen og graver en fin plass nede i hagen. Der kan vi slappe av, og titte på båtene mens vi filosoferer over livets rare og snodige vendinger. Gutten min elsker alt som heter "hva, hvordan og hvorfor"
Kansje vi tilogmed tar oss en runde TP på kveldene:)
Påske skal det nok bli uansett, på vår måte.

Gult blir det nok ikke, men påske blir det!

Ha en fantastisk helg dere!P.S Jeg må få lov å legge til her, at jeg oppi det hele så har jeg vært så superheldig! Jeg har nå 3 familier!
 Min familie, min avdødes manns familie og min nye kjærestes familie (som jeg traff for 4 år siden:)
Til alt hell så går vi alle sammen supert ilag, og har det fantastisk:) Min nye kjæreste varter opp for min x-svigers og mamma... og vise versa, helt supert!  
"et sammensurium" av 3 familier. Som behøver hverandre:)

Tradisjon tro:)

7 kommentarer:

Hege sa...

Hjelp - dette Måtte jeg kommentere på...- så utrolig flink du har vært!:-)
Klarer ikke sette meg inn i hvor tøft dette må ha vært.. ,
- men du må være utrolig sterk, og i tillegg har sett " forbi" dine egne behov for at ungene dine skal få det så bra som mulig midt oppi din egen sorg.
Du imponerte meg ( enda) mer nå , enn " bare" med interiør, he he!
MEN flink er du - og så med håndarbeid:-)
Ha en koselig helg , klem Hege.

Snertne sneller og små nøster sa...

God kveld, eller kanskje jeg bør si god natt? Syns du har vært utrolig flink som har latt ungene dine fått bli kjent m farens familie - d er viktig både for dem og hans familie :-) Men på samme tid er d godt at dere nå kan begynne å skape deres egne tradisjoner - kakao i hagen høres unektelig trivelig ut :-D

Ha ei riktig god helg, og evnt påske, om jeg ikke besøker deg før den tid!

Klem fra Siv

snakkemunn sa...

Det høres ut som en normal familie. Ikke at man mister mannen sin i ung alder, men mange blir skilt og det kan noen ganger føles som et dødsfall. En veninne av meg sa en gang mannen forlot dem når ungene var små -det var bedre jeg hadde en grav å gå til. Dette synes jeg hørtes ekstremt ut, men hun var helt utslått i mange år etter.
Jeg er så glad at du har klart å forene den nye familien sammen med de andre. Din påsketradisjon høres helt super ut. Ha en god helg. :))

Randis side sa...

Sitter med en klump i halsen når æ tenker tilbake på den triste beskjeden om den plutselige bortgangen til mannen din og du satt igjen med lille Ine og Chr som lå i magen.. Men uansett; du har vært flink og tøff og hatt masse stå på vilje som alenemamma og med egen bedrift. Aldri for sent å lage egne tradisjoner :) Ha en fortsatt fin helg!

sissel sa...

Jeg synes det høres ut til å bli en herlig påske. Skulle ønske jeg kunne sitte og se på båtene, men det er det dårlig med her i indre østland.
Heldige barn som har ei så romslig og omtenksom mor.
Fortsatt ei uke til påske, kos deg med å glede deg :)

sologbolig sa...

Hei Chatrine! Eg fikk litt gåsehud da eg las din historie. Men så godt å høre at du og dine barn har det fint nå. Så tøff du er ! og så flotte holdninger. Kos deg masse i helga ! Puta blei kjempefin, både for og bakside.Klem fra Sigfrid

Anonym sa...

Hei Cathrine!!
Jeg er en ivrig leser av din blogg og beundrer dine oppfinnsomme, nydelige håndarbeider. Er oppriktig imponert over det du produserer, og i hvilket tempo :D Jeg synes at du og din(e) familier har løst samværet fint og til fordel for de viktigste..ungene :) Ønsker deg og dine ei super påskefeiring.
Hilsen Jorun, din jobbnabo opp i bakken :D