torsdag, mars 25, 2010

Polka Dot

Kan man egentlig få nok av kopper?
Nei, selvfølgelig ikke;)
Til jul og bursdag å sånn, får jeg disse i gave av jobben min. Altså meg selv;)
Samlingen er nå på 3 rosa te-kopper, en blå espresso-kopp og et etasjefat. Serviset er Polka Dot fra wedgewood (england) og er de aller fineste koppene jeg har. Man blir rett å slett glad bare av synet:) 
Lotusene passer jo perfekt til alt, og til Polka Dot intet mindre!
Jeg har fått mange spørsmål om dette serviset. Jeg vet i grunnen ikke hvor man får kjøpt de rundt om i landet, men i Tromsø bestiller jeg de på Glassgalleriet. Avogtil kan de ha en og anna kopp stående i hylla. Obs: det tar som regel lang tid etter man har bestilt disse til de kommer. Mine tok 4-5 månder å få i hus....
Gleder meg stort til jeg skal skilte med denne samlingen!
(etter prisen å bedømme kan det nok ta sin tid ja......)
De kommer i alldeles lekre esker tilogmed!
Som seg hør å bør finner man strikkesaker i mine ekser;)
Påske er like om hjørnet, så da skal disse brukes godt. Påske for meg er liksom et symbol på at våren skal komme i etterkant. Vårens nytelse: Rosa Polka Dot kopp, te med roseblader i... Kan det bli bedre?

Tusen takk for alle gratulasjonene i forbindelse med spiseplassen min. Jeg er enda helt overveldet, og er fri for ord! Skulle virkelig ønske jeg kunne be alle dere på et vakkert dekket bord, med Polka Dot og gode gode tesmaker, en fantastisk utsikt og mye latter. Man sier jo at ofte at ting ikke betyr noe. Det er selve livet og menneskene rundt som betyr noe. Jeg er helt enig! Men det gir faktisk en ekstra glede å omgi seg med vakre ting! Så tenker man: men alt er jo så dyrt... Vel jo en hel masse er jo nettopp det. Men heldigvis: ikke alt som er vakkert er dyrt! Hos meg er det en god blanding.

Til dere som starter Påske ferien nå GOD PÅSKE!
Jeg starter ikke før den 31, og skal kose meg hjemme de få dagene. Gleder meg stort! pc`en er i umiddelbar nærhet hele påsken, og jeg skal lage mange bloggeinnlegg om mitt nye hobbyrom:) Ideen er klar, så det er i grunnen bare å starte;) Et koselig lite "mitt rom " skal det bli:)

Finfin helg til dere alle!

11 kommentarer:

Anne Mai sa...

Det var rålekkert :) virkelig sommer når jeg ser på dem :)

Mitt liv på Storhaug sa...

Det servicet var berre hærlig! Skjønner godt at du kjem i vårstemning av det ja=) Og gratulerer så mykje med 1.plass;) Du hadde jo ein kjempefin spiseplass der!

Landlige Hjem sa...

Så nydelige, riktig lekre farger... tenker med en gang SOMMER :)
Ønsker deg en herlig påske!
Klem Anki

LillaLykke sa...

Gratulerer med 1.plass! Jeg stemte på deg, for jeg synes spiseplassen er utrolig vakker!! :) Det var forresten serviset her også! God helg :)

lovecountrychabbychicstyle sa...

heisann

innom for å ønske deg god helg og påske:)

klem fra Lillan

Jonna sa...

Åh, så fine!
Har polkadotdilla om dagen, så nå blei jeg fryktelig fristet til å begå litt ufornuftig nettshopping.
Tekanna i serien er jo et must have (selv om jeg drikker minimalt med te).
Kos deg i hobbyrommet i påsken, og god helg!

The French Bear sa...

What beautiful china!!!! I love the polka dots!
Hugs,
Margaret B

Annika sa...

Visste väl att du skulle vinna...:) var inne o röstade på din fina matplats.... o vilka underbara koppar du visar... jag älskar ju turkos... ha nu en riktigt skön Påske..... Kram o kuckelikuuu Annika

Snäckskalsdalen sa...

Men du, det är väl bara att ge dig massor av koppar och fat "för lång och trogen tjänst" som vi säger här i Sverige. Man måste ju uppmuntra "sin" personal, eller hur?!?!?
Jättefina, verkligen, och de matchar totalt dina färger. Är det en slump, tro?
Härlig helg
Agneta

Jeanine sa...

Hei du:) Gratulerer med førsteplassen:) Ser du har koppedilla. Vil bare hinte deg om at jeg jobber med et nettbutikk-konsept som jeg tror vil passe midt i blinken for deg:) GOD PÅSKE. Klem

Victorias Inspirasjon sa...

Nydelig servise ja! Selv samler jeg på Edme fra Wedgewood, så jeg kunne godt tenkt meg å friske opp med disse fargene til kaffeserviset :-)