onsdag, mars 24, 2010

NOW PANIC and FREAK OUT!

Min datter har flyttet ut, atter en gang... Første gang hun flyttet var hun  16, og ville flytte tilbake til Oslo. Det var der vi bodde da hun var liten, og "hadde" sine venner:) Der var hun i 2 år, før hun så flyttet hjem igjen. Ja, så flyttet hun til Trondheim den sommeren etter, det varte i ei uke... Så kom hun hjem igjen. Begge gangene har jeg fått klar beskjed om at hun SKAL beholde rommet sitt hjemme. 
Nå har hun flyttet hjemmefra atter en gang. Nå har hun sagt at jeg skal rommet hennes...
Det skal jeg nå få til sy/hobby rom. Herregud så glad jeg ble! Ett øyeblikk...
NOW PANIC and FREAK OUT!
Rommet er tømt... datteren er på god vei til nye og spennende steder. Jeg skjønner henne godt. Man må leve og utforske verden mens man kan!
Men... mammaen sitter igjen og har nettopp forstått at hun har en datter på snart 19... Denne dagen har nok uten tvil vært den "rareste" på det jeg kan huske. Jeg har jo hatt henne i så mange år nå, og denne dagen føles som om den skulle være endelig...

-Vi måker bilen fri for snø... vi pakker bilen...
Hun står på trappen og sier:
 Nå flytter jeg mamma...Hade, Vi sees! Nå flytter jeg mamma!

Oida... Ine kjører avgårde og mamma feller en tåre...

Lykke til Ine!
(Selv om jeg håper du flytter hjem allerede i morra!)

Rommet hennes er tomt.
Det gjør faktsik godt i ett mamma hjerte at hun har ringt meg ca 20 ganger i dag da:)
...NOW PANIC and FREAK OUT...

Så er det:
KEEP CALM and CARRY ON!
Nå blir det ikke håndarbeids inspirasjon fra meg på ei god stund. Så nyt denne:
Skjerfet fra Tine Solheim er klart. Ble det ikke flott?
Ei lita veske i samme stil er på pinnene.
Jeg inspirerer dere:) Å dere inspirerer meg! Denne gangen var det Tine Solheim sin vakre Maskepi:)
Nå skal det bli Interiører fra meg. Jeg har jo tross alt et helt rom som nå skal bli mitt! Nå skal det males, både hyller og litt av hvert:)


Vi "Sees"


Ikke glem å stemme på meg da:)
Fineste Spiseplass hos Norske Interiørblogger
, med en liten (STOR) tåre i øyet...

17 kommentarer:

Anita fra hjerterommet sa...

Uff kan ikke være lett når ungene forlater redet:), gruer meg selv til den dagen kommer:)

Nyt inredning av rommet og det sjalet var jo bare nydelig!:)))

krepsemor sa...

Stakkars deg, Chatrine! Det er nok litt vanskelig når barna flytter ut! Selv har jeg tre boende hjemme, og det blir nok noen år til de flytter heldigvis! Jeg gruer meg til dagen kommer,,,,,
Lykke til!

Flott strikketøy!

Victorias Inspirasjon sa...

Hei, det var et koselig innlegg :) Vi har Now Panic and Freak Out på kontoret faktisk, heheh ;-)
Ha en fin dag, jeg gleder meg til å se hva som blir laget i ditt nye syrom :-)

Hjertedamas blogg sa...

Hei og hopp!!! Ja, de overgangene er rimelig tøffe: Den eldste sønnen min flyttet da han var nesten 19 år og skulle bli pappa! Men det var jo bare 5 minutter unna med bil. Nr. 2 flyttet til Hedmarken for og gå på skole,- da grein jeg!!!! Men han var hjemme hver helg. Og så flyttet han hjem, og så ut.... og så hjem.... og så ut.... og så hjem.... og jeg håper at han snart flytter for godt!!!! Han er snart 24 år!!!!! Og JEG VIL HA GJESTEROMMET/ HOBBYROMMET MITT. Yngste sønnen er snart 19 år!!! Og han begynner og bli klar for å forlate redet, kanskje i løpet av et år!!!!! Og hans rom skal bli SYROM!!!!!!!! Kanskje er det lettere og takle overgangene, når vi mødre har våre egne drømmer!!!!???? Klemz

Tovepia sa...

Hils Ine lykke til!
Vemodig når de flytter ut, men slik er livet;)
Kos deg med innredning av rom. Kjempeflott skjerf!

Klemmer fra meg;)

Idun.. sa...

Skjønner at det nok har vært en dag med mange motstridende følelser.. Men det skal nok bli godt med hobbyrom tenker jeg ;)

Har stemt på deg jeg, kos deg med teen og følelsene.. For ikke å snakke om fantastisk skjerf og veske.. Sukk! *klem*

Stine Elise sa...

Uff, så trist. Men du får trøste deg med at du vil alltid være "hjemme" for henne :)


Du som er så flink å hekle, har du noen tips til enkle hekle-oppskrifter på babytepper, helsetepper? Har selvfølgelig googlet litt, men syns alle ser så vanskelige ut! Har du et tips til en nybegynt hekle-fan?

Möllebacken sa...

Oj! vad jobbigt! Men du kommer ju alltid att vara mamma till din dotter. Min 5-åring sa till mig här om dagen: Mamma! lova att du alltid är min mamma.
P.s. jag har varit inne och röstat på dig på NIB. Lycka till! Du ligger ju 2:a
// Pella

Skrekk og Gry sa...

Hei!
Jeg har stemt på deg i den fineste spiseplassen. Så tenkte jeg at jeg jo også måtte se på bloggen.
her var det mye fin skaperglede og fine bilder.
likte jo kjempegodt headeren din også, Har eg NESTEN likt smykke som er min favoritt
http://skrekkoggry.blogspot.com/2010/01/tricolor.html

Så nyyydelige farger..
Her vil jeg kikke mere!!

Lykke til i konkurransen. Du MÅ jo vinne!!
mvh Gry

-Ultima-Thule- sa...

Hei hei! Har vært inne og stemt på deg :0) Du har den fineste spiseplassen, uten tvil!!
Litt av en overgang når de flytter ut. Kjenner jeg gru-gleder meg til den dagen kommer. Planene er allerede klare for hva jeg skal gjøre med rommene deres ;0) *Smile* Kos deg med ditt nye syrom!! *Klem* -Kamilla-

Snäckskalsdalen sa...

oohh, ooohh, ett modershjärta.....tur för henne att hon ringt hem till mamma så många gånger! men det ser lite tomt ut i rummet, det gör det. Men tänk vad du kommer att greja där!
Och så många röster du har i spisestue tävlingen! Förstår jag helt och fullt!
Ha det gott
Agneta

NIB sa...

Gratulerer! Du vant konkurransen på NIB! Send oss gjerne en epost på norskeinteriorblogger at gmail dot com. Vi har en liten avtale med noen aviser/nettsteder, slik at det kanskje er mulighet for litt "blest" også:)

Solveig/Storeflittig

sologbolig sa...

Gratulerer med 1.plass i konkurransen hos NIB. Flott !!
Nydelig skjerf. Og det går nok bra med utflytting, det er alltid litt rart med ein gang, men det går seg til. Ha ein flott kveld.

madam mim sa...

Gratulerer så mye med seieren på Nib, vel fortjent! Skikkelig artig at det var noen kjente som vant :-) Klem Linda

snakkemunn sa...

Nydelig sjal, tror jeg må strikke det i sotrosa...
Jeg måtte ta de rundene som du har når først den ene sønnen min traff den utkårete og flyttet sammen med henne. Han var 21 da og jeg synes det var tungt. Så kom den andre og hadde funnet sin utkårete det var litt lettere han var eldre og hadde vært så mye ute å reist..., men en sorg er det. :))

Liv Elin sa...

Grattis Chatrine! Kor arti at du vant! :)

The French Bear sa...

Beautiful knitting, this is stunning!!! I love the color and the stitches, you are so talented!!!
Hugs,
Margaret B