søndag, mars 14, 2010

Kveldsbilde(r)

Tja hva skal man si... Vi er ikke akkurat fri for sne her i nord. Dagene går med til måking. Chablis er veldig entusiastisk når det kommer til måking. Hun ligger altså ikke bare inne i vinduskarmene;) hehe
Ikke er vi fri for biler heller, gårdsplassen er full av biler.
I dag har jeg sett et lite vårtegn, faktisk. Det stakk noen gresstuster opp etter snefresen hadde gjort sin jobb. Nåja, "vårtegn"... det var vel heller en ønskedrøm;)
Biler er i grunnen bare plunder og heft for tiden. Det fryser is overalt!
Så til kveldsbilde(ne)
Her sitter jeg altså i kveld. Akkurat som jeg pleier om kveldene. Mens tippeligaen ruller over tv`n i stua, hekler jeg og blogger litt. Jeg er over hodet ikke interresert i fotball. Sånn er det bare.
Sjekk alle putene på stolen min! Når man trosser vonde skuldre, fortsetter å hekle og skriver på pc, ja da må man bare bygge seg opp slik at armene henger mest mulig ned;)
Puta tar form. Det er så gøy å hekle for tiden. Jeg storkoser meg!

Om litt starter vi på en ny uke, helgen gikk da så altfor fort. Denne gangen også...

Ha en fin ny uke dere!

4 kommentarer:

Randis side sa...

Ha en fin ny uke du og! Vi håper da at sneen ligger over påske :) Ivrig å hekle du :) Her i gården blir det heller gjort lite håndarbeid... Hørs!

Snäckskalsdalen sa...

Snö har ni och snöskottare finnes, både i form av person och hund! Kanon.
Så mysigt du har det där vid matsalsbordet och jag håller med axlarna tar stryk när man handarbetar, sitter vid datorn osv.
Go vecka
Agneta

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Möllebacken sa...

Det ser så koseligt ut. Vilka vackra färger det blir på kudden. Man är evigt trött på denna snö, men här i söder har våren börjat att kika fram lite här och där.
Ha en skön vecka och ta det försiktigt med dina axlar.
/ Pella