torsdag, mars 18, 2010

Forberedelser

Nå har jeg begynt å forberede våren. Eller rettere sagt redde stumpene fra sist sommer...
Min eneste "overlevende" pelargonie skal gjenopplives. Siden i høst har den stått kaldt i gangen og fått en skvett vann i ny å ne. Innimellom har den blomstret litt (men trakk seg fort tilbake...hmm..), og ett å anna grønt blad har kommet.
Nå er blomsten på besøk i stua og får litt mere vann, sånn for å vennes til den kommende tropevarmen vi kommer til å få denne sommeren;)
Snart skal den stusses litt, få enda mere vann og en smule gjødsel avogtil. Forhåpentligvis blir den minst like fin som den engang var.
(Kansje hadde det gjort seg med en større potte også)
Pleddene mine (som jeg begynte på for en stund siden) skal monteres ferdig etterhvert. Kan nesten ikke vente til de skal ut i hagen sammen med meg og blomsten:)
Så har det som smått startet: Chatrines "Garden Living" Innendørs enn så lenge:)

I morgen er det fredag, og jeg har frihelg. Det skal bli deilig! Lørdagen er det Valen Show, det skal bli gøy! Er det noen av dere som har vært? Var det bra?
Siste helg med datteren er det også, neste uke flytter hun, for ørtiende gang... Sist hun flyttet måtte hun få beholde rommet sitt. Denne gang har jeg fått det. Nå skal jeg få det til hobbyrom mener hun. Rart det der hvor barna flytter ut og inn en masse ganger før de flytter for godt. Det er ganske sikkert en tilvennings prosess. Så jeg venter henne hjem igjen om ikke så lenge;) hehe

Ha en flott kveld!

11 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

åååå det var jo det jeg skulle gjøre idag! Ta hånd om pelargonene...jaja, det er en dag i morgen også. :)

Herlige bilder!
Emma

Siddis-in-houston sa...

Ja, nå kommer vel snart våren hjemme også, her hvor jeg bor er det herlig nå og det spirer overalt! Ha en flott helg!

liven sa...

Mine er også kommet frem i lyset!!
Kommer de seg ikke blir det nye :o)
Nydelige farger i teppet ditt Chatrine!!

ha en fin kveld

Fru Luna sa...

Hi hi, vi får satse på en kanonsommer her nord, med masse tropevarme ;)

Går det fremover med planlegginga av treff?

Klem

Trude sa...

Heisann .
Vi skal også på Valen Show lørdag.Fikk billetter av en som spiller i teamet.Blir sikkert kjempegøy:-) Sees nok der da.
Forresten, husker du sendte meg oppskriften på bestemorsrutene,men nå finner jeg det ikke igjen...Kan du maile den til meg, tror du??
Har kjøpt litt garn å tenker å prøve meg....
Klem T

Hjertedamas blogg sa...

Kjenner igjen det med barn som flytter frem og tilbake, he-he. Jeg har tre sønner, og den mellomste har nok noe problemer med å takle og bo alene. Så der har der vært frem og tilbake. Så nå bor han på gjesterommet/ hobbyrommet mitt på nåde. gleder meg til begge de to hjemmeboende sønnene flytter ut, da kan jeg få ha alle hobbygreiene på et rom i stedet for spiseplassen vår. Men så var det med jobb og inntekt, da.......

Trude sa...

Forresten , kom over oppskrifta så det går fint:-)

Anonym sa...

Koselige bilder. Jeg har også disse blomstene i kjelleren. Bruker å ta de inn om høsten, -som de er i store hagepotter, og ut igjen som de er, når det er slutt på kulde. Ingen vanning og stell mens de er i kjelleren. Det går fint det. Latmannsstell gir billige blomster år etter år. Kjøper alltid masse nytt også. Det er mye å se fremtil nå utover våren.

salige lavendel sa...

Akkurat sånn så mine pelargonier ut også i dag før jeg ga den en skikkelig "hårklipp".Jeg er superdårlig til å passe på plantene mine, så jeg håper jeg ikke har tatt knekken på dem.

organic-lizzi sa...

Halloen:-))Jeg har også en pelargon som har overlevd(..hvertfall foreløpig..)Tror jeg må kikke etter hvordan den skal klippes ned for det er glemt....
Ikke sett Valen..,men det skal da noe til at ikke det blir moro..
Jeg har tre som flytter og flytter og bor hjemme og bor hjemme..Hver gang jeg har ordnet meg et deilig rom så er det ut igjen..Faktisk litt lei av den biten..
Deilig,deilig helg til deg & Stooor klem Randi

Randis side sa...

Pelargonia e en blomst som får en til å tenke på gamle dager ;) Og minner masse om sommer og syden og Spania.. Dine heklearbeider skal jeg ikke kommentere, du begynner kanskje å bli lei av skrytinga?? :D Trudde ikke Ine va blidd så stor at ho hadde nådd å flytte ut og inn og ut igjen?? Men åran går; syns ikke d e så lenge sia æ besøkte deg da du bodde sørpå, men det e jo faktisk ti år siden til høsten... Ha en finfin helg :)