søndag, mars 28, 2010

Alternativet ville vært...

... et liv i boden...
Jeg har fått klar beskjed: Hva du enn gjør, IKKE mal sette kassen!
Jeg har nå hatt denne i mitt eie i snart 20 år. Etter en tid går man grundig lei... Da jeg gikk lei for en del år siden havnet hele settekassa i boden, og der har den ligget.
For at den skulle komme fram i lyset igjen måtte noe gjøres:)
Nå har den blitt turkis. Jeg har jo turkis som et lite tema for garn-rommet mitt.
For ikke ta helt vekk det gamle, har jeg valgt å male bare ett strøk.

Det kommer ikke helt fram på bildene, men dette er en knallfin turkis farge! Det ser lys blått ut i det man maler, men så endrer det seg under tørketiden.
Farge koden er: PIRAT 5306
Jeg har brukt: LADY hb 40 a-base olje.

Dere er nå så skjønne og ber meg ikke slite meg ut med arbeidene mine. Husk at dette har jeg ventet på i sikkert 30 år. Et eget rom for min aller største interesse: Garnet! Så detter er bare GØY!
Nå er det 2,5 dager igjen på jobb for meg før jeg endelig skal ta påske ferie. Om været er bra, så oppholder jeg meg i hagen:)  Om ikke, ja så skal jeg jaggu sortere i alt garnet å få orden i sakene:)

Ha en superfin ny uke!

13 kommentarer:

Trude sa...

Settekassen ble kjempeflott!!Syns ikke det gjorde noe at du malte den,ser jo likevel litt "slitt" ut (positivt altså) Jeg ønsker meg virkelig en settekasse til alle fingerbøllene mine,men har ikke funnet noen enda...

Snäckskalsdalen sa...

Snnyyyggt!
Agneta

liven sa...

Hei Chatrine!!
Her var det skjedd mye siden sist!!
Aller først må jeg gratulere deg med 1.plass i kjøkkenkonkurransen....vel fortjent!!
Arbeidsrommet ditt er jo bare så lekkert og alt du har malt da!!
Nydelig med denne turkisfargen!1 Er glad i turkis jeg!!
Er egentlig veldig i malemodus....men armene er ikke helt der! Så jeg må ta det litt og litt!!
Ønsker deg en fin uke ....og kose deg masse!!

Anita sa...

SÅå utrolig fint du får det!! Gøy å innrede helt på nytt :0)) Superfin turkisfarge, og så fine hekleting du har i gang, som alltid! kos deg Chatrine! Klmmer fra Nøtterøy!

Hilde Heimdal sa...

Det vare n veeeldig fin turkis farge du !! :)))

Holder jeg med deg i å male den :))))

-Ultima-Thule- sa...

Så fin den ble! Og rommet kommer til å bli kjempe lekkert!! Kos deg i påsken! *Påske klem*
-Kamilla-

Sunbeam sa...

Det var spenstig gjort av deg å male settekassa, men jammen ble den fin:-) Bra at du ikke tok mer enn et strøk, slik at den fortsatt bærer litt av det gamle preget. En lekker farge du har valgt, og jeg gleder meg til å se hvordan rommet ditt blir ferdig. Ønsker deg en riktig god påske både med og uten malekost og garn:-))

Hjertedamas blogg sa...

Settekassen ble kjempefin. Men jeg kan ikke se at den er turkis? Den ser heller gammel ut.... Heldig du som har fått deg et eget hobbyrom!!!!! Min tid kommer nok den og, må bare få noen voksne fugleunger ut av redet først!!!!!! Gleder meg til og se resultatet når du er ferdig! Klemz

Marias smykkedesign sa...

Du kommer til å få et utrolig flott hobbyrom =) Har et selv, og det er ingenting som er bedre enn å ha sin egen plass å sitte å pusle. Og ikke minst slippe å rote til resten av huset ;) Klem

Pernille sa...

Fargen ser nydelig ut! Heldig du som får ditt eget hobbyrom. Kan godt skjønne at det trengs også, med alt av strikke/hekle/syprosjekter du til en hver tid driver med.:)

Kos deg videre med rommet!

Pernille

Anonym sa...

Hei, Tenkte også at; du må da ikke male settekassa! Men så fin den ble. Ser jo fortsatt at den har sjarm og elde. Jeg klør i fingrene jeg også nå på våren. Mitt garn stues bort i plastkasser og sekker og man mister helt kontroll. Men det er håp i vente. Vårt gamle lille, uthus for sykler og hageutstyr rev vi ned for å bygge mer solid og pent. Da oppdaget vi at vi ikke trengte den plassen, og nå blir det garnstuen min. (Kanskje et tips for flere?)Mangler bare fliser på gulvet over varmekablene og isolasjon i taket så kan jeg starte opp. Hamstrer kommoder og hyller på Fretex. De skal også males. Takk for all inspirasjon. Hilsen Fargeglad - også i turkis

Tina sa...

Den ble utrolig mye finere, så flink du er, helt imponert over strikkeferdighetene dine og kanskje alt du gjør med hendene dine! Klæmz og god påske!

Stubbetufsa sa...

Hei! Stakk tilfeldigvis innom!
Du har en fin blogg! Og jeg har akkurat maken settekasse! Og jeg har tenkt å male min også... hvis jeg tør!
Hilsener fra Nord-Troms!