onsdag, februar 10, 2010

Tunika... igjen:)

Oida... Jeg har startet på noe nytt, igjen... Jeg har ikke godt av fri fra jobben ser jeg;) Denne gang en Lys Lilla Tunika. Først hekler jeg øverst, så er planen å strikke nederst. Iogmed at dette også er uten mønster, så må vi rett å slett bare vente å se hvordan den blir. Jeg er spent!
Garnet (Faerytale Alpakka nr 723) er det samme som i skjørtet og leggissene som jeg strikket for en stund siden. For mer av disse ta en titt under Etiketter: Strikking og Hekling
Jeg får mange spørsmål angående mønster. Jeg deler de desverre ikke ut, men håper likevell det kan gi inspirasjon til alle strikkere og heklere der ute:) 

Ønsker dere alle en superfin (strikke;) dag!

11 kommentarer:

Ellemeller sa...

Aaah, du er so flink! Skulle ynskje eg kunne lage slike kunstverk:)

Aina sa...

Jeg er stum av beundring... Strikke og hekle klær uten mønster.... Er nok ikke helt der jeg nei....
Seriøst......hva med å gi ut ei bok....m mønster ;).....mer som Tine Solheim....

Uansett....du inspirerer masse og takk for det!!!!

ha en fin dag....

-Aina Wie-

Moski sa...

Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Lappeteppet ditt er virkelig blitt fint! Herlig friske farger. Så skjønne tantebarn du har fått.Gratulerer.

Anne-Berit sa...

Herremin du e flenk altså,lager det ene "kunstverket"etter det andre.Den tunikaen kommer helt sikkert til å bli rålekker.
Ha en finfin dag:)

Cathrin sa...

Hva kan man si?!? WOW!!! En ting er at du er utrolig kreativ/kunstnerisk/dyktig, men du er jo så rask!!

Det er et par ting som skurrer da, for huset ditt er jo så ryddig og shinet hele tiden, jeg mener - når får du tid til alt?!? Hjelpes meg, jeg håper aldri manenn finnen bloggen din, for når jeg er kreativ ignorerer jeg alt det andre som tar tid ;)

Gleder meg til å se videre, ja - du glipper vel litt smakebiter av og til? Værsåsnillplease *blafre*

Ha en finfin onsdag videre!

Klem C.

The French Bear sa...

I just love to see what you make, I agree, you are an inspiration to everyone who sees this. I love the wool, it looks like it is soft grey, my favourite colour!!!
I like the new header on your blog too!
Hugs,
Margaret B

sologbolig sa...

Å du er rå på hekling og strikking, og eg er overbevist om at dette også blir flott. Fairytale alpakka er jo et så deilig garn. Eg kjøpte tynn alpakka her ein dag (+ masse anna garn) ....det strikkes i kulden !! Ha ein fin onsdag.

MEry sa...

hello! hvor vidunderlig! Vakker, vil jeg prøve å gjøre det! er ferdig med bloggen din ved en tilfeldighet, men jeg har tatt med blant supporterne kommer til å se meg som alltid! hvis du vil bli med meg i bloggen min, så vi holder kontakt! http://asaflightofbutterfly.blogspot.com
'll vente
MEry
ps: Jeg håper å få oversatt godt!

Henriette's innfall og påfunn sa...

Hei! Så fin den tunikaen var! Kunne ønske jeg hadde tåmodighet til å strikke og hekle. Hos meg blir det kun små prosjekter.
MEN, har faktisk laget meg en kjole av en genser. Den ligger inne på bloggen min litt ned på siden. Ble godt fornøyd med den, faktisk. Så det blir å fortsette å lage noe av noe som allerede er, som blir min måte å sy klær på tror jeg.
Ha en fin onsdagskveld:-)

Maja sa...

Jeg er mektig imponert over hva du klarer å trylle med strikkepinner og hekling!!!
Bare helt nydelige saker!
Gleder meg til å se tunikaen ferdig :)
Natta

Jane sa...

Fantastisk! Skal si deg det inspirerer! Morsomt å se at det ikke er bare jeg som har forelsket meg i faerytale og alle fargene garnet kommer i. Jeg greier nesten ikke bli ferdig med ett prosjekt i dette garnet før det neste er planlagt! Har lagt deg til i favoritter så jeg kan la meg inspirere når jeg trenger det.

Lykke til videre!