søndag, februar 28, 2010

Gosh....

Jeg besøker mange bloggere i løpet av en dag. Og mange av dere har vakre blogger som jeg blir super inspirert av. Jeg har mange besøkende hver eneste dag, og inspirerer dere også, håper jeg:) Det er jeg utrulig takknemlig for. For bak en blogg ligger det nemlig MYE arbeide. Beklageligvis strekker ikke alltid tiden til å få lagt en kommentar tilbake til dere. Men dere skal likevell vite at jeg setter stor pris på alle dere!
Jeg oppdager også "nye" blogger når jeg er på søken etter ny inspirasjon. Jeg kjøper vel alt av blader må vites... Alt fra Bonytt til greske strikke magasiner;) Kostnaden på bladene kan helt sikkert måles opp mot dagens strøm utgifter... men ikke si det til noen;)
Da jeg sitter her å "ikke har noe liv" som datteren min ofte sier (kun fordi jeg ikke er ute å tar en øl hver onsdag, eller tar på meg det minste skjørtet "ever" å sprader rundt på Tromsøs utesteder når helgen endelig kommer, alt til sin tid sier jeg bare!) Jeg hører på radio norge og titter inn i bloggverden, mens curling gutta tydeligvis faktisk har et liv ... i øyeblikket;) Jeg finner ei dame som har en fantastisk nydelig blogg som virkelig gir inspirasjon og gjør oss glad!
Ida Susanne heter hun og jeg har aldri møtt henne, ikke kjenner jeg henne. Men en titt i hennes blogg.... wow... her er inspirasjon å hente for alle, selv til dere jenter som for det meste liker hvitt:)
Mange av dere har besøkt henne før, men for dere som ikke har: Ta en titt!
Ikke nok med at hjemmet hennes er fullt av kuriositeter, men hun har tilogmed den hærligste vaskemaskina jeg har sett! Klesvasken burde blitt en drøm hos meg med en slik en:)
Pelsdyr eier som jeg er ( og har selvfølgelig et lite argus øye for dette også;), så finner jeg ut at den vakre unge frøken Ida Susanne har den søteste lille peldotten også:)
Til Ida Susanne og alle dere andre supre BLOGGERE tusen takk for all inspirasjon! Det er absolutt dere som inspirer meg!
Ta en titt innom Ida Susanne og bli glad:)Søndagsmorgen er nær... vi må bare sove et par timer først;)
Vi sees!

8 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Og takk til deg som deler av alt ditt. Du er til stor inspirasjon! :) Heia Norge! Curling er gøy. :) Ha en god natt!

BROCANTE sa...

Syntes jeg kjenner meg igjen. Er det så stas å gå på "byen" da? Smaken er som baken - delt :-)
Koser meg skikkelig jeg med et blad og en kaffe hjemme. Forøvrig er det så koselig å stikke innom deg av og til også! Ha en flott søndag - blir det tur i dag?

sologbolig sa...

Hei og god morgen.
Alltid kjekt å få tips om inspirerende blogger, og denne var flott (har nettopp vert inne og sjekka), og din blogg er også kjempefin og inspirerende å besøke. Du har så mange spennende prosjekter på gang. Ønsker deg ein flott og kreativ søndag.

Ida Susanne sa...

nei og nei,oi..Nå ble jeg hoppende glad og egentlig litt rørt her jeg sitter med te-koppen..Dette var utrolig fint gjort av deg, og om folk ser på meg som en inspirasjons-kilde gjør det meg varm om hjertet.
Tusen takk for disse nydlige ordnene..
Og meg som griller marsmallows på stearinlys da gitt*skratt*
Det er tyyypisk meg:)

Igjen, tuuuuuusen takk.

Søndagsklem Ida Susanne

snakkemunn sa...

Sant nok Chatrine. Herlig å få inspirasjon håper jo at noen kan få litt inspirasjon av det man blogger om eller lager.
Det er helt vanlig at ungdommen sier man må få seg et liv, de vil helst ikke ha noen innblandinger og da er det så lett å slenge ut: få deg et liv. Ha en fin dag. :))

Løvinnen sa...

Ida Susanne er en fantastisk fin inspirasjonskilde- så flott at du skrev om bloggen hennes:-)

irene sa...

Så koslig blogg! Den er jeg glad att jeg fant!

Ha en fin Söndag!

Irene

Shabbylishious sa...

Så flott en blogg. Ja det var virkelig sukkertøy for øyet det der. Lekkert!
Takk for tipset. :)