torsdag, februar 18, 2010

Fargefest!

Det startet med et par stykker lysestaker i klart glass jeg fikk i julegave. (Bla. Den midt i bildet) Jeg ble rett å slett glad i de 2 stakene:) De minner meg om de dagene jeg satt og drakk kaffe hos min bestemor, da hun levde. Hun hadde liknende staker, som hun sikkert hadde kjøpt på Samvirkelaget;) Hennes hadde diverse lys-mansjetter og alltid lik farge på lysene.
Jeg har supplert min "samling" med en ny i klart glass og en i blått. Så da en liten søt rosa blomstervase. Ingen lys-mansjetter hos meg... Og ulikt min bestemor, så har jeg lys i mange farger. Vakkert, vårlig og forfriskende etter en lang mørketid.
I mangel på grønne fingre for tiden, og mangel på en søt plast-blomst har jeg "fyllt" den lille rosa vasen med en rose-knott:) Som egentlig skal være på en eller annen skuff eller skap. Hvorfor ikke likegodt ha den i en vase? Jeg har hørt at disse knottene trenger lite vann og stell, man må bare tørke litt støv iblandt;)
Vårens nye farger og mønstre er vakkre! Her et en nyhet fra Green Gate. Hærlige farger, og en sukkersøt sommerfugl inni koppen.
Servietter som matcher selvfølgelig:)
På mitt kjøkken i kveld er det fargefest! Hærlig! I motsettning til min bestmorstid kan vi nå blande fargene, hun var nøye på at alt skulle være likt. Sjarmerende det også:)

Så skal jeg jobbe videre med min lille stol et par timer før Jon Blund kaller. Fredag og helg snart, for dere heldige som skal ha fri. Jeg... jo jeg skal jobbe.

Fargeglad nattahilsen fra meg til dere!

5 kommentarer:

Lottas Himmelrom sa...

Helig herlig!
Lækkert!

Snäckskalsdalen sa...

Väldigt charmig samling i glas! Och där fick jag en idé av dig: att blanda ljusfärgerna. Har jag aldrig tänkt på tidigare, urläckert!
Man kör gärna på i de gamla spåren.
Väntar på att få se stolen!
Natti natti
Agneta!

Prinsesse Elin sa...

Et flott innlegg! Jeg blir glad av slike. Jeg skulle innom for å ønske deg en skikkelig flott fredag. Det var litt deilig å komme inn hit til herlige vårlige farger.

Nå skal jeg også finne frem litt pynt med farger etter inspirasjon fra deg. Klme fra Elin:)

Anita fra hjerterommet sa...

Lekkert med ulike typer farget glass.

Tusen takkk for hyggelig kommentar ang tunikaen min:)

Elis@beth sa...

Herlig!! Må bare spørre om du har kjøpt de koppene på Taras? Var der i dag ( nerstranda) og det var kjedelig-bare det samme som har vært lenge nå!!

Håper på svar!!

Klem til deg og ønsker deg en super helg ♥