lørdag, oktober 31, 2009

Georgeous Halloween Girls!Sjekk disse to flotte HALLOWEEN GIRLS!


Alle bilder er fra dagens halloween fotoshoot. Min datter Ine i hvit kjole, og gode venninde June i sort/hvit kjole.
SUPER SKJØNNE sier jeg bare!

Jentene er nå sendt ut på byen, og gutta er godt igang med sing star i stua;) Her er det musikk av kvalitet skjønner dere;)

Ha en superduper kveld folkens!Makeup: Chatrine, Ine, June
Hair: Chatrine
Stylist/ Foto: Chatrine

Happy Halloween!


Ha en skremmende dag!


onsdag, oktober 28, 2009

Vinterstid


Så er klokken stilt mot vinterstid. For meg føles det som rene "jetlag"- en... Skulle tro jeg hadde reist jorden rundt. Ja bortsett fra at jeg er trøtt hele tiden... nesten... Frisk å rask i 10-tiden ca, og stup trøtt allerede klokka 15...


Det innebærer jo at strikkingen, heklingen, inspirasjonen og interiøret generelt "slapper av" hos meg. Vinter-klokken, mørket, regnet og frosten tynger øyelokkene. Ny puta, som forresten fungerer perfekt... ja kansje litt for perfekt... har satt sin stopper for sene kvelder. Inne i hodet surrer tankene, inne i hodet har jeg minst tusen ideer, inne i hodet har jeg lyst til det meste. Men i øyeblikket blir det med det.


Så når "jetlag"-en er over (av erfaring de siste 7 årene jeg har bodd her i nord vet jeg at den varer et par uker) så skal jeg komme til "nytte" igjen:) Gleder meg allerede!


Er det bare jeg som er trøtt der vi stiller klokka? Eller er dere flere der ute?mandag, oktober 26, 2009

Ja Takk!

Mandagens frokost er inntatt, og strikketøyet er funnet frem. Det går særdeles tregt. Ei maske her å ei maske der. Jeg antar at strikke lysten ikke er helt på topp for tiden. Men det skal nok gå, en vakker dag blir genseren ferdig:)
Ja Takk!
Sier jeg bare til dette huset! Fortryllende vakkert!!!

Huset er fra filmen Practical Magic. Jeg har ikke sett den filmen, men jeg tror den er vel verdt å se. Om enn bare på grunn av dette vakre huset og omgivelsene. Man må nok like litt horror da, for det er visst ikke akkurat en romantisk komedie...

Om strikkingen går sakte, så går det derimot helt greit i surfe på nettet;)
For flere bilder av dette fortryllende huset, ta en titt HER


Superfin mandag til dere alle!


søndag, oktober 25, 2009

English Breakfast

Søndagens frokost pleier å være nærmere lunch tider i vårt hus. Snart skal jeg komme igang med dagens English Breakfast. Nåvel, i dag blir det litt tidligere iogmed at vi har stillt klokken tilbake og fått en hel time mere i dag:)Egg, bacon, tomater, bønner, ristet brød, salat og te... Det skal bli en deilig og lang frokost i dag, ser jeg:)

Etterpå skal jeg prøve denne: sjoko-vanilje kaffe. Har aldri smakt den før, alltid spennende å prøve noe nytt.Ha en hærlig og laaaaaaang søndag!

lørdag, oktober 24, 2009

Kontoret

Oi som tiden flyr... plutselig var det lørdag igjen.
Jeg har endelig fått orden på kjøkkenet/kontoret mitt:) Men trukket om stolene mine... nei... De er ikke på langt nær ferdige enda. Ting tar tid her i huset. Kjøkkenet er det rommet i huset som brukes aller mest. Da er det praktisk å ha en aldri så liten kontorkrok akkurat her.

Her blogger jeg fra i øyeblikket:

Med inspirasjonskilden rett ved siden;)Nå venter en bedre middag, og bordet er pyntet med rosa lotuser for anledningen.
Ha en fantastisk helg!torsdag, oktober 22, 2009

AHHH!!!

Se hva som henger på min kjøkkenvegg!
En splitter ny KARLSSON klokke. Å jeg er "dødsforelsket" i den skal dere vite!Min gamle HENRY WATSON POTTERY terakotta klokke, "The original suffolk timepiece" er nå lagt på hyllen etter (ca ) 18års tjeneste.


Den industrielle stilen kommer endelig inn i mitt hus. Jeg elsker den stilen. Hos meg skal den blandes med lyskroner, kandelabre og ellers litt sånn små søte detaljer. Det små søte har jeg nok av, og det skal bli flott å jevne den ut litt med maskulint, rent og vakkert.


Hos oss her i Tromsø kan man kjøpe KARLSSON klokker hos GALLERI KARL JOHAN Det er et ganske så nytt galleri og anbefales! Ikke minst så møter man en kjempekoselig betjening. Å dere vet hva det har å si, ikke sant?


KARLSSON "for better times" har en masse knall kule klokker. Ta en titt på deres hjemmeside

tirsdag, oktober 20, 2009

the Blue room


Tidligere i dag ringer telefonen min... Det er fra skolen: "Vi har en blek gutt her, som i tillegg er kvalm. Han sitter i allrommet, kan han bli hentet?"
Christian har blitt syk, smittet av sin søster (tror jeg) som akkurat har kommet seg på beina etter ei uke med feber og kvalme. Så mens han ligger der i sengen, har jeg vasket hans rom. I samme slengen fikk jeg montert opp bilde-listen som har ligget i evigheter... Det samme har lys lenken... den kjøpte jeg faktisk til jul for snart 1 år siden. Her går det unna, skjønner dere;) ehh...
Men KULT ble det!
I kveld byr jeg på bilder fra hans KULE pc bord:)
Møbler fra IKEA, og lys lenke fra NilleFlere bilder fra hans rom finner dere i mine etiketter: Soverom

Som dere helt sikkert vet, så er de fleste av husets rom i nøytrale natur og hvite farger. Soveommene og badet derimot er slett ikke hvitt, jeg syns det er en perfekt blanding.


-Så er det bare for meg å ønske alle med influensa GO BEDRING!!!