mandag, desember 07, 2009

Same prosedure as last year "Miss SØLFI"?


Husker dere sist året? Ikke det??;) Ta en titt her
Bloggersken Chatrine har nok en gang tatt seg en tur ut... Ikke ofte jeg beveger meg utefor området hjemme-jobb... jobb-hjemme. Ved juletider ser det visst ut som jeg tar helt av... Forige uke gikk med til å shoppe alt "stæsjet" jeg skulle ha på til helgens begivenheter. Joda, jeg fant både kjole og sko, ja å smykker også. Hærligheten så fantastisk!
Nydusjet, lukter godt;) (hehe) lekker kjole, og knall lekre sko... Tar veska (og "sminke-pungen") under armen å farter en snarttur innom jobb for siste finish;) Make up og hår:) Joho jeg blir lekker;)

Restauranten er knallfin, maten er topp og jeg... jo jeg har det toppers:) "Flakser" rundt i en lekker kjole, med flott hår og ikke minst make-up. Mingler rundt... å rundt... årundt....(ehh...)

Jeg mingler faktisk så mye rundt med flotte mennesker at det snart er på tide å "mingle" seg hjemover gitt.Da "miss Chatrine" våkner opp søndagen har hun heldigvis skoene i behold. Værre er det med de to veskene sine... Hmm... Borte....
Der gikk både parfymen og sminken... Uffda...
Jeg lærer visst aldri. Da man sitter i en taxi bør man helst ta sine eiendeler med seg ut, ikke sant?...
I morgen er bærer det nok engang på politiets hittegods, har de sett et par vekser mon tro?
Same prosedure as last year "Miss SØLFI"? Same prosedure as every year...sier jeg bare...

Jeg skal jo tross alt ut å spise med min mamma, min datter og min søster til helgen... ja... det "med eller uten" sminke og go lukt;)
(det gjenstår å se...)

Sånn er det hos Chatrines X Mas Living:) Ikke en kjedelig dag;)... ehh...

Ha en super duper uke, denne 2`dre uken i advent!
P.S Jeg håper de på hittegodsen kjenner igjen sminke-pungen min, Og tar godt vare på den. Det er jo tross alt 2`dre året på rad de har den;)

6 kommentarer:

snakkemunn sa...

Huff da, jeg hadde dødd, håper du får tilbake eiendelene dine. :-)

Tiril sa...

Hei Chatrine, så lenge side,
Ser her foregår litt av hvert, mange flotte nye innlegg.Tenk og miste sminkepungen , skrekk og gru, en nødvendighet her hos meg hihi.
Du sysler og skaper nye ting ser jeg, nydelig julekort av Ine og Christian og julepyntet hus,her hos meg som sikkert og hos deg er det travle dager nå i desember, men det er jo bare ett luxusproblem egentlig. Chatrine er du på facebook?
Klem fra TIRIL

Romantiske Stinemor sa...

Åå nydelige bilder!! Ha en fin dag..klem Stine:-)
Håper du finner ut av det...

sologbolig sa...

Håper eiendelene dukker opp igjen. Tradisjon ..... det er jo viktig !!! ha ein fin kveld.

Tyri-jenta sa...

Herremin, jeg hadde dødd!!
Huff a meg, håper du får igjen tingene dine;)

Christinas låvebutikk sa...

Hehe! Jeg ler!!
Denne julebordssesongen du!!
Håper det dukker opp igjen!
Her går det som det suser, ikke noe særlig vasking her heller!! Syns jeg gjør det hele året ellers!! Til jul skal jeg kos meg, ikke stresse unødig som vaske på seg rygg plager!!Hehe!
Håper du har det bra!!
Go førjulsklem!!