mandag, desember 21, 2009

Jul i hus:)


Så var det klart. Chablis og jeg har vasket og gnukket i hele søndagen. Siden søndagen var min eneste fridag før selveste Julaften (og for øvrig den første/eneste på lenge...) Så måtte det gjøres sånn bittelitt før vi vanligvis tar et skippertak (vanligvis er lille-julaften). Rent har det blitt, gurimalla så deilig!
Lille "Julegrana" har allerede tatt sin plass, og på lille Julaften kommer selveste Grana inn:) 
Nå gjenstår det kun å handle inn maten, og noen "små" x-tra gaver til de nærmeste. Ja så skal vi vel få jul i hus hos meg også:)

Ny start på enda ei ny uke... Om ikke lenge går vi inn i ett nytt år 2010... Jeg pleier ikke å sette noen nyttårs-forsetter til meg selv, men unntaktet er neste år. Jeg har bestemt meg for å blogge neste år også. Å da skjønner dere at jeg har lite dårlig samvittighet... Er det ikke slik med nyttårs forsetter da?... (litt dårlig samvittighet på skuldra...)
Jeg er go på blogging, men utrulig dårlig å besøke bloggverden der ute. Pr dags dato har jeg 1072 kommentarer å svare for... (flaut) Det skulle bare mangle at jeg skulle besøke alle dere som er så flinke til å besøke meg! Å ikke minst er så skjønne at dere legger igjen et lite spor. Tusen, tusen takk alle dere!!! Jeg er ydmyk!
Nå skal jeg skjerpe med dere!

Ha en knallfin siste "halv-uke" til Julaften!

4 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Den herlige lille vovsen din er bare såå nydelig :)))
Smelter totalt over henne jeg...

Ønsker deg og dine en riktig God Jul Chatrine :))

Klem,Kari

Tovepia sa...

Så hyggelig at du skal blogge neste år også;)
Kos deg fram mot jul, høres ut som du har det meste under kontroll. Håper jeg får samme følelsen på onsdag kveld;)
Klem fra meg;)

sologbolig sa...

Ønsker deg ei god og trivelig jul. Kos deg masse. Klem.

-Ultima-Thule- sa...

Titter innom for å ønske deg riktig god jul og godt nyttår!
*Juleklem*
-Kamilla-