onsdag, desember 09, 2009

En å anna gang...


Heldigvis kom jeg hjem sist helg med skoene mine på føttene;) For sminke veske(ne) ser ut til å være tapt... Hittegods besøk, telefoner til både taxi sentral og sjåfør og leting både hjemme og på jobb har ikke gitt resultater. Det aner meg litt at noen har stukket av med veskene mine. Så det var noen tusen kroner tapt. Akk å stønn...
Det passet rett å slett ikke nå i disse juletider, hvor man kansje bruker en smule mere penger enn ellers. Skjønner hva jeg mener?...
Her må det tiltak til! Hva gjøre jeg nå? Vi sitter på jobben Malin og jeg, tenker så det knaker.

En å anna gang kommer det noen inn på jobben med en lapp i hånden. De snakker ikke... Jeg må lese... De kan faktisk verken snakke eller høre, viser det seg... På lappen står det noe med at de er fra et eller annet sted, de spør etter penger til både det ene å det andre. Kan jeg hjelpe står det på lappen.
Har dere også møtt på noen slike?
Jeg pleier nok desverre ikke gi noe og sender de på dør, tomhendt.

Men nå skal jeg jaggu teste om slike lapper funker;) For ikke å virke helt avslørende og slu, skriver jeg denne lappen. Malin står for tekst og jeg tar lappen i hånden å vandrer ut i kulden...

Utrulig kaldt er det ute, så jeg små springer bort på jobben til kjæresten (må teste "kjentfolk" først;) Stiller meg ved disken å viser lappen... sier ingenting jeg;) Kjæresten leser og smiler litt. -Han liker ikke tiggere sier han.
Koster på meg et lurt lite smil, å joda da er han solgt, og holder på å le seg ihjel:)
Med visakortet hans under armen vandrer jeg glad og lykkelig til favoritt parfymeriet mitt:)

Nå har jeg funnet ut at slike lapper funker;) hehe

Helena Rubinstein, Lancòme, Dior er endelig på plass igjen:)


Min store sminkeveske fra DKNY er borte, så nå har jeg tatt i bruk en mindre en. Men så har jeg ikke hele beholdningen min heller, så denne holder lenge akkurat nå.

I morra er det på jakt etter nytt solpudder og kansje en øyeskygge. J`adore parfymen min fra Dior, som nesten var ny forsvant også (til å grine av...)
Nå høres det ut som jeg har tykke lag med make up, men det har jeg altså ikke. Litt syns jeg likevell man må ha:)

Neste helgs julebord er altså reddet! Tusen takk til deg skjønne kjæresten min! Du er så grei altså, å hjelper de i nød;)
Å tru meg, dette var siste gang jeg mistet veskene mine! Nå skal jeg passe godt på!!!

Ellers går jule forberedelsene mine sin gang. Siste finish på strikkingen min er like om hjørnet. Alle pakker er pakket, og de som skal sendes er allerede sendt. Her går det unna i svingene:) 

Finfin ny Torsdag til dere alle!

9 kommentarer:

prinsesselinn sa...

Vittig ;) søt lapp,
hehe

Gahperushytta sa...

Det trikset skal jeg også prøve en gang når det trengs. Kjempelurt. Kor heldig du er som er så ajour. Her er vi blitt barnløs denne høsten men jeg føler at jeg aldri har vært så på etterskudd som i år. Klarer liksom ikke å komme igang. Skal skjerpe meg så i morgen.....Må også skryte av at du er så flink til å ta bilder. Fantastiske fine bilder har du, gleder meg til hvert nye innlegg fra deg. Ha en fin adventstid. Klem fra Lina

Berit T sa...

Uff det var da svært så uheldig du var som mistet veskene dine.
Helt sikkert noen som har sett kvaliteten over det du har hatt....

Men det var en utrolig måte å få ordenet opp i sakene med å få nye ting, kan sikkert brukes til forskjellig den :o) Knallbra!

Ha en flott advendtstid videre.

snakkemunn sa...

Jeg tror virkelig du er en smarting chatrine ! c,")

liven sa...

Hihi....ja her var det lure triks å lære :o)

Ha en fin dag Chatrine

Idun.. sa...

hehe jeg hadde besøk av en slik i går faktisk :p
men søte kjæresten din da ;) snill han var som erstattet innholdet for deg :)

*klem idun*

Liv Elin sa...

Haha Chatrine du e genial! Æ flirte høgt...men du e no heldi som har en så snill kjærest!

minimumle sa...

Hva med og strikke en veske som sitter fast i kjolen / armen / beinet? hehe

Annika sa...

Får nog ta o testa en sån lapp ja mä...:) hoppas dina saker kommer till rätta också... trist med att mista sin agrejer... Ha en skön lussehelg.. Kram Annika