søndag, november 08, 2009

Snufs...
Helgen ble visst ikke helt som forventet... Sjeldent har jeg vært mer forkjølet og tett enn nå. Hvor mange snyte-papirer som har gått med de siste par dager vites ikke.
Litt strikking blir det, men ikke mye. Tunikaen snegler seg mot målet. Garn og farger er forskjellige, jeg bruker opp litt av reste-lagret mitt. Den hvite kanten skal få på montert noen roser etterhvert tror jeg;)

Dette blir en fin strikkedag, blandt nysing og snufsing. Med pinner nr 3 og tynt garn så blir tunikaen langt fra ferdig i dag...

Ønsker dere alle en fin søndag!

12 kommentarer:

Anita sa...

Blir helt sikkert superfint!! Realy! Her er ribba i ovnen og disney på tv'n ;0) Eller no! Ungene lager farsdagskort til morfar, og koser seg! God bedring Chatrine! Klem"

-Ultima-Thule- sa...

Jeg gleder meg til å se tunikaen ferdig:0)
Go bedrings klem!
-Kamilla-

My little footprints sa...

Hei Cathrine!
Huff da, hørtes ikke noe særlig ut å bli syk! Er sykdom i heimen her også(Roy), den berømte ifluensaen som herjer nå er ikke noe særlig.. Jeg fikk heldigvis raskt tak i Tamiflu(innen 48 timer etter feber over 37,8 grader)så jeg håper vi rakk å få stoppet det der. Selv fikk jeg vaksina for en uke siden(siden jeg er sykepleier), så jeg håper den rekker å virke før jeg blir smittet :) MEN, når det skal være sagt, så går det jo vanlig forskjølelse rundt omkring også nå, så det er jo vanskelig å skille.. Selv om det er viktig å ta forhåndsregler så kan man kan jo ikke bli helt hysterisk heller ;)
Jeg håper du blir fort pigg igjen! Nå er det bare en uke til jeg skal til Tromsø, reisen neste mandag, og gleder meg masse til å møte vennene mine igjen! Håper at været er pent når jeg kommer ;)

Gleder meg til å se hvordan Tunikaen blir når han er ferdig! Jeg likte fargene du bruker og den kose kanten!
Ønsker deg all god bedring! Du får ta det pent i noen dager og stelle pent med kroppen, kommer du deg nok raskt på bena igjen!
En fortsatt god søndag til deg!
Klemmer fra Beth

Anita fra hjerterommet sa...

Uff ikke kjekt å være så snufsete. Håper du blir frisk i en fei, vakker tunikan er allerede, gleder meg til du er ferdig:)

Randi sa...

Surt å være forkjøla:(
Tunikaen ser ut til å bli flott, venter spent på neste bilde, og den som venter på noe godt venter ikke forgjeves:)
God bedring!!

Annika sa...

åHHH jag hoppas du piggar på dig.... inte kul att vara förkyld... ser fin ut din tunika.. men stickor 3 o tunnt garn är ju en utmaning.... till stora plagg iallafall...:) här har det börjats på en sjal i farmors växtfärgade garn.... lite nostalgisk blir man när man tänker på allt jobb hon lagt ner på det... plockat växter o sen färgat i omgångar..... ha en skön vecka trots röd näsa... Kram Annika

Koselig koselig sa...

God bedring til deg Chatrine! Håper du blir kvitt forkjølelsen fort da. Kjør inn på med c-vitaminer du og te og kose deg masse.

Tunikaen ser veldig lekker ut. Gleder meg til å se det endelige resultatet :)

God bedrings klem fra meg :)

Ellemeller sa...

Den tunikaen blir nok lekker! Gler meg til å sjå den ferdig:)

Anita

Margrethes hus og hage sa...

Uff så kjedelig å være forkjøla. Håper det går fort over og at tørkepairet kan legges vekk!

God bedring. Hilsen Margrethe

The French Bear sa...

Looks beautiful so far. I love to see what you are doing! I am so inspired that I have started a big chunky blanket, I will post about it later, when I have a bit more done.
Hugs,
Margaret B

liven sa...

Denne tunikaen kommer til å bli så stilig!! Du er så flink Chatrine :o)
Håper du er på bedringens vei nå da....selv har jeg hanglet i to uker nå!! Man blir så lei...er egentlig full i energi til vanlig!!
Men men...det går vel over!!

Ha en fin kveld og ny uke:o)

Marie sa...

Så fin tunikaen blir :)
Håpar at forkjølinga slepp taket snart :)
God betring :)