torsdag, november 12, 2009

Om: "Det å klø seg i hode"... JISSES!!!


Vi skriver Torsdag den 12 November... Jeg sitter her midt i natten klokken har så vidt rundet tolv... Det skal slett ikke stikkes under en stol at tirsdagen var på godt "norsk" den mest bedritne dagen min. Både jobb-messig, hjemme-messig og familie-messig sett... Dagen der alt gikk galt. Dagen der irritasjon ble til frustrasjon, der frustrasjon ble til "ei forbannet Chatrine", der forbannet ble til besvik. Akk o ve!
Noen dager må man bare rett å slett klø seg i hode... Jobb, famile,  medarbeidere, unger, kjæreste, "you name it!"... Har dere hatt noen slike dager?

Chablis derimot er bare hengiven og søt uansett! Da hun hører min gamle slitne Corolla svinger inn på gårdsplassen er hun i hundre! Bjeffer, loggrer å ja... "you name it!" Hun bjeffer, loggrer, sleiker å ja...alt på en gang! Hun hopper i fanget som om det var for aller siste gang. Hehe Hver gang! hehe Hærlig!


Onsdagen kommer å jeg tenker: Måtte jeg være så ufattelig heldig å sove lenge:) Men neida, klokka ringer kl 07.30... Som vanlig... Hei å hopp, opp å hopp! Gutten skal på skole, jenta skal på jobb og det skal faktisk jeg også... Å kjæresten også...

Chatrine går ned, setter over en kaffe, lufter hunden, og vekker gutten. Joda, gutten er like slapp som vanlig. Men det går seg til. Hunden har tisset, jeg har drukket kaffen, gutten er på bussen og jenta går på jobb å kjæresten våkner. Alt som normalt.

Jenta har tette bihuler vondt i kroppen å i hodet, men nå har hun gått til doktor å fått medisiner. Hodepinen er vekke, å godt er det! Gutten er så slapp at han har på de siste 2 uker ramlet og forstuet den samme armen 3 ganger... hoften en gang å kneet en gang... Et under at ingenting er brukket! Gutten er sløv og viser tendenser til likegyldighet. Hmmm Svineinfluensa??? Neida, gutten har også vært hos doktor. Han lider av jernmangel... Noen "kropper" tar rett å slett ikke opp like mye jern som andre. Gutten er nå på jern-tabelett kur kombinert med appelsiner (B-vitaminer) Nå gjenstår det bare å se om han holder seg på beina. Joda, jeg tror det:)
Kjæresten har fått en knekk i ryggen, nærmere bestemt korsryggen. Chatrine smører inn med ibux, joda, nå går det greit... Hmmm jeg vet nå ikke helt med den der, gitt...?
Gudskyldlov har jeg selv blitt kvitt min "snørr-å-nys" helg som jeg nettopp har hatt! sier jeg bare...
Jeg må bare få beundre min kompanjong Malin som takler det hele med godt mot! Tusen takk til deg!

Etter å ha smurt på godt med ibux på kjæresten går vi nå inn får å handle på nærmeste shoppingsenter. Vi må jo ha mat...
Kjæresten "hugger" tak i meg og vil titte på blomster... "Ugler i mosen" tenker jeg... Pesimismen stiger... Velg deg ut en blomst sier kjæresten. WHAT sier jeg...

Plutselig har han funnet ut at det fortjener jeg, etter min elendige dårlige uke så langt. Hærligheten. Jeg velger en Lilla Orkide. Jeg trenger farger på min tilværelse nå! Tusen takk kjæresten min!Mat... ja det var mat... for vi rekker REMA 1000 (stenger ikke før kl 21..), først må han bare innom bokhandleren. Hva i allverden skal du der, tenker jeg... "Kokken" min har sett seg ut ei ny kokebok. Imens han titter, ser jeg mitt snitt... titter som snarest innom de aller nyeste strikke bøkene (bombe) ;)
UPS... Ny bok fra Tine Solheim...

Jeg stikker strikke-boka under kokeboka der den ligger på disken klar for betalig... lurt triks;) Kjæresten aner fred å ingen fare. Kokeboka koster plutselig det dobbelte. Hmm...hehe... Han ser på meg å nikker... Jeg ser VEKK...;)
Nå sitter han å leser oppskrifter, mens jeg koser meg med ei ny flott strikkebok:)

Vi skriver torsdag... Vi er allerede snart i starten på enda ei ny helg, herregud som tiden flyr!

Ha en fantastisk TORSDAG!P.S Til 2 stykker jeg bryr meg masse om:
Min søster: Nå skal det bli slutt på dette! å du vet hva jeg snakker om. Jeg skal hjelpe deg så godt jeg kan!
Min Ida: Unge frøken Ida, du har hele verden for dine føtter, HUSK DET!

15 kommentarer:

sologbolig sa...

God morgen Chatrine !! Håper du får ein fin dag i dag. Slike dårlige dager er slitsomme, da gjør det godt å bli satt pris på. Nå er kl. passert sju og eg må gå til jobb. Ha ein god dag ! Klem.

Emmas utsikt sa...

Sitter her og smiler med morgenthéen. For en flott man som kjøper blomster og bøker når du er syk.

Jeg har en dårlig dag i dag selv. Alt føles tuuuuungt. Så jeg kikker litt til på din fine blomst. :)

Ha en fin dag!

Emmas utsikt sa...

Sitter her og smiler med morgenthéen. For en flott man som kjøper blomster og bøker når du er syk.

Jeg har en dårlig dag i dag selv. Alt føles tuuuuungt. Så jeg kikker litt til på din fine blomst. :)

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Hei
Så godt å lese ekte menneslige hverdagsproblemer. Endelig ei ekte dame tenker jeg. En som kan dele alt og ikke male alt rosen rødt og fremstå som om de har 48 t i døgnet. Synes desverre at litt mange bloggere fremstår slik og vil vise verden hvor flinke de er.
Mange flinke mennesker men vi er nok ganske like i bunnen alikevel.
Takk til deg. Du gjorde min dag mye bedre nå. Da jeg vet vi er fler i samme båt.

Sylvia sa...

Hei Chatrine
Håper dagen blir bedre etterhvert.....sånne dager finnes, og heldigvis er det mest FÅ av dem!
Vi har visst fått en sånn dag i dag. For i hele natt har snuppa slitt med omgangssyke, og jeg har hørt mannen hoste med en tett nese.....Og min nattesøvn de siste 2 dagene har vært så som så med.
Veldig lurt av deg å kjøpe den boka. Nå drar jeg på jobb(og håper på en dag som holder) men mulig jeg må herme, og kjøpe med meg en strikkebok hjem fra jobb i dag. En god trøst!
Lykke til med resten av dagen!

-Ultima-Thule- sa...

Uff ja, enkelte dager er bare sååå...... Men det er heldigvis få av dem, selv om det er lite trivelig når det står på.
Kos deg med din nye bok og for en nydelig blomst!
Sender deg en goood klem :0)
-Kamilla-

Ida sa...

Det ordner seg til slutt
- alltid! ;D

Ønsker deg en fantastisk og problemfri dag, kjære deg!
Stå på,
både for deg selv og de som du bryr deg om!

KLEM. :)

Natalie sa...

Håper du får en fin dag idag :)
Slitsomt med sånne dager ja, tar liksom pusten ut av deg...
Kan jeg spørre, hvordan har du fått til de stjernene som kommer ut ifra pilen?hihi;) Har så lyst på sånn!

~Natalie~

Black Feathers sa...

Jeg føler med deg. Slike dager er helt pyton, rett og slett. Fint å kunne bruke bloggen til å lette på frustrasjonen. Vi har gode og dårlige dager alle sammen.

Håper at neste uke blir motstykket til denne.

Ha en fin dag ;)

Miss Mette sa...

Hei
Ja, kjenner meg godt igjen her. Har
det slik ofte, nei det er ikke lett :)
men må nå bare prøve og møte
hverdagen som best en kan. Noen
ganger går det… og andre ikke...
Koselig med blomster og ikke minst
dyr - de er jo like glade uansett. Jeg
koser meg veldig med min nye valp...
han gjør dagene mine litt lettere.
Klem fra Mette

ida sa...

du e så go
<3<3

Tulip sa...

Uff da, dere har da fått mye sykdom og plager på en gang. Håper det går over snart!

Lurt triks å putte noe under det mannen kjøper;) Han var iallefall snill som bad deg velge deg en plante! HAN har skjønt det!

Småbyliv sa...

Åh, så flott at det endte godt alt dette da!! :o)) Verden er bedriten noen ganger, that's life... Forhåpentligvis går det fort over!!

Riktig god helg til deg og dine!!

Anonym sa...

Husk at de e jo i motbakke det går oppover..å at vi får trimma!! Så dæken korr godt trænt vi bi nu etter detta!! :D :D
Godt mot e lætt å ha når man har goe medspællera i både goe å onne daga!! :D
klæm klæm...

M by M sa...

Jeg har tatt et dypdykk i Maskemi selv i dag! Fantastisk bok hvor jeg har lyst til å lage flere plagg til meg selv :-)