søndag, november 15, 2009

Kallender-tips

Jeg pleier stort sett å vente med alt som har med julen å gjøre til uti desember engang. Kun advent staken kommer fram 1 Desember. Barna får hvert år en liten pakke-kallender. Den skal jo være klar til advent, så den jeg jo bare snart få ferdig... 48 små pakker...
Hvert år pleier jeg å lage den samme kallenderen, kun med små justeringer.


Dette året er de pakket inn i grå-papir, bånd fra scrapbooking design ribbons. Søte bånd som finnes i forskjellige farger og mønstre. Navnet er stemplet på med gummi stempel og vanlig sort stempelpute. Alle pakkene ligger i en kurv, ettersom hva jeg har får hånden:) Denne gang en stål kurv med brun trekandt øverst.

Med kun 6 pakker klare til jenta, mangler jeg nå bare resten... Ja pluss alle til gutten også da;)

Med dette kallender-tipset,
 Ønsker jeg alle en fin søndag!

11 kommentarer:

Black Feathers sa...

Så skjønne gavene ble. Her blir det nok sjokolade kalender til alle fem.

Ha en flott søndag ;)

Elis@beth sa...

Så skjønn! Du er flink!

Klem!

Tovepia sa...

Så flott dette blir! Tenker de gleder seg til advent;)
God søndag videre til deg;)

Emmas utsikt sa...

Det var en veldig fin kalender. :)

Jeg skal lagde denne til mannen før vi fikk barn, men nå blir det småttingene som får.

http://emmasutsikt.blogspot.com/2009/08/adventskalender.html

Lykke til videre med arbeidet,
Emma

Britt Eva sa...

Hei så flink du er. Her har vi gått over til sjokoladekalender på hveradagene og en adventsgave på søndag. Lett å finne noe til jenta men ikke så lett til gutten i huset så da ble løsninger få, men større gaver. Lykke til med kalenderen din. Jeg har ikke begynt på min enda.
Hilsen Britt Eva

AnneKa sa...

Det så veldig fint ut og lurt, skal man henge de opp tar det sånn plass:)

Margrethes hus og hage sa...

Hihi, de kalendergavene er jo en hel liten jobb :) Men har man først begynt, så nytter det ikke å slutte med slike koselige tradisjoner.

Det er hyggelig å lage de til også, da. Her har vi en nissesnor til hver. Tjukt tau med noen nisser som henger nedover tauet. Så knyter vi pakker på. Det er kjempekoselig, men vanskelig å finne på gaver etter som de blir større. Det skal jo ikke koste all verdens heller.

Ønsker deg en fin søndagskveld. Hilsen Margrethe

Ida sa...

Veldig fint! :)
Tipper at "noen" gleder seg stort...! :D

moni sa...

Veldig nkelt men utrolig dekorativt og lekkert. En kjempefin ide. Likte veldig godt ideen med å stemple på navnene! Nå har jeg bare en datter da, men uansett så var det jo skjønt og det lile ektra liksom:) Kommer nok også til å ha gavene i en kurv elelr en sinkbalje i år tenker jeg:) Ønsker deg en nydelig søndagskveld:) God klem fra Monica

liven sa...

Hei!!
Du er jo kommet langt på vei du da.....
Har 48 pakker jeg må lage til også......pluss noe til dem som ikke bor hjemme langer. De får hver sin i helgene....ellers blir de kraftig fornærmet :o)

Ha en fin uke Chatrine:o)

Miss Mette sa...

Nydelige gaver du lager, og for et arbeid!! Flink er du i alle fall :o) Likte ideen med å ha gavene i kurven. Ønsker deg en riktig fin kveld videre. Klem fra Mette