mandag, november 02, 2009

Internet breakdown...

Ny måned nye muligheter... Min November startet med null nett... Modemet hadde tatt kvelden for godt. Å nå skulle vi være uten internett i et par uker. Det var helt til kjæresten fikk panikk, hehe. Så det hele varte en hel kveld;) Nytt modem er i hus, og nettet er på plass igjen.
I kveld har jeg et par bilder av genseren som jeg som smått startet på for en stund siden. Den skal nå ikke bli genser... den skal nå bli en tunika istedet:) Jeg er allerede ferdig med kandten nede. Nå gjenstår bare resten... Tunikaen består av mohair og alpakka. jeg bruker både strikking og hekling. Hvordan den blir til slutt vites ikke. Jeg skriver ikke opp, men lagrer maske antall i hodet for en liten stund... Så er det glemt...


For en tid siden vant jeg en vakker ramme. Nå har jeg funnet det perfekte bildet til å fylle den med. Et bilde fra da mina barn var små. Jeg husker jeg brukte et engangskamera, og fikk det printet ut i sepia. I mange år har det ligget i skuffen, og nå som barna har vokst meg over hodet... har det nå funnet sin perfekte plass!



Ha en fantastk ny uke, i en splitter ny måned!
November


13 kommentarer:

trønder sa...

Så pent strikke/heklearbeide.Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Nydelig ramme,og den passet veldig godt til bildet!

Heidi sa...

Det skjedde med oss her forleden også. Nettet forsvant og vi ventet en heeeel dag før nytt utstyr kom i hus:) Nydelig strikketøy, du er jo råflink! Gleder meg til å se det ferdige resultatet! Herlige bilde av barna dine, passer fint i rammen! Ha en fortsatt fin kveld. Klem fra Heidi

HildeP. sa...

Heisan!
Starten på tunikaen din ser veldig flott ut! Gleder meg til å se det ferdige resultatet! : )

Flott ramme og kjempefint bilde!

Ha ei flott uke!

- Hilde

Monicas sa...

så spennende du lager...å fint vet æ det blir:)

Anita fra hjerterommet sa...

oj så spennende med tunika, gleder meg til å se det ferdige resultatet:)

snakkemunn sa...

Nydelig bilde som passet tl rammen. Tunikaen ser også helt nydelig ut. :-)

Småbyliv sa...

Kjedelig med nettløshet :( Spennende nytt strikketøy du har på gang tydeligvis - og kjempefint bilde av barna :)

Ha en fin dag! :o))

My little footprints sa...

Hei Cathrine!!
Hvordan står det til??
Jeg har tatt meg en aldri så liten tur innom igjen for å blogge litt :) De siste 5 mnd har vært uendelig lange med rullestol og krykker, så jeg har konsentrert meg om andre ting en bloggen. Heldigvis går ting myyyye bedre, og jeg har nå bare en krykke igjen som kastes om ikke så lenge :))
Håper alt står bra til meddeg! Jeg har kost meg en stund med koselige bilder og nye ideer på bloggen din!
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
klemmer fra Beth

Maria fra Idekroken sa...

Å så nydelig ;) Den kommer til å bli fantastisk :)

Klemmer fra meg

Anita sa...

Så spenneden å følge med på alt det du driver med OG får til :0))) Imponert du går det beste designere en høy gang :0))) Flotte jenter til halloween også! Ha en flott kveld!

flisa sa...

Det bildet ble helt nydelig i den ramma. Så fint du har klart å "fange stunden". Blir spennende å se tunikaen til slutt, ser flott ut så langt.
Ha en fin kveld!

Miss Mette sa...

Så flotte detaljer du har på tunikan, blir spennende å se hvordan den blir. Nydelige ramme også... Ha en fin kveld.
Klem, Mette

Black Feathers sa...

Det ble kjempe flott med det bilde i rammen. Passet kjempe fint sammen ;)

Veldig koselig å ha bilder fremme fra barna var små. ;)