lørdag, oktober 24, 2009

Kontoret

Oi som tiden flyr... plutselig var det lørdag igjen.
Jeg har endelig fått orden på kjøkkenet/kontoret mitt:) Men trukket om stolene mine... nei... De er ikke på langt nær ferdige enda. Ting tar tid her i huset. Kjøkkenet er det rommet i huset som brukes aller mest. Da er det praktisk å ha en aldri så liten kontorkrok akkurat her.

Her blogger jeg fra i øyeblikket:

Med inspirasjonskilden rett ved siden;)Nå venter en bedre middag, og bordet er pyntet med rosa lotuser for anledningen.
Ha en fantastisk helg!8 kommentarer:

Heidi sa...

Hivoghoi!
På min tur til "byen" i dag for å hente hjem Floridaferierende ungdommer ser jeg plutselig et hus ved vegen som jeg dro kjensel på etterhvert....."hmmmmm det huset der med de blomsterkassene under vinduene, har jeg da sett før et sted!?"....JOOOOOO i blogglandia selvfølgelig. SÅÅÅÅ moro!!
Alltid moro å titte innom deg og dine flotte strikkekreasjoner!

The French Bear sa...

So lovely, I do enjoy your pictures of your home, I am going to try knitting a blanket I saw on another girls blog. It's not as fancy as your knitting, but I think it will be easier for me........ ha ha I hope so!!!!!
Have a nice weekend!
Hugs,
Margaret B

organic-lizzi sa...

Så koselig du har gjordt det:-))
Ikke snaut med inspirasjon nei...
Jeg har kastet med hard hånd!Jammen tunge disse bladene...
Du har en sååå deilig utsikt..åhhh...
Fortsatt deilig kveld & Klemm Randi

Margrethes hus og hage sa...

Så koselig kjøkken og bloggeplass. Skal si du hadde mye inspirasjon liggende ;)

Ønsker deg en fin lørdag. Hilsen Margrethe

Emmas utsikt sa...

God morgon....

Tenk å den utsikten på kjøkkenet. Så herlig. Selv sitter jeg ved kjøkkenbordet og ser ut på trær og blokker.

Marita sa...

Så snyggt du har det.
Ha en riktigt fin söndag.
~Marita~

Lisemor sa...

Koselige bilder, og en imponerende stabel med inspirasjon!

domishkov sa...

What a beautiful view from the window of your kitchen.