fredag, juli 24, 2009

Sett noe så vakkert?

Da jeg som snarest besøkte min bror i går, fikk jeg "røsket" til meg denne her fra hans hage. En skjønn lilla Tiger Lilje. Nå står den flott langs med den hvite muren min.Det jobbes fortsatt på, her i gården. Det mures, males og spikres:)
...å plantes;)
Snart kan man kansje begynne å se noen ferdige resultater her å der. Trappa er vel det første som blir ferdig, du vet den der tørketiden... kjedelig å vente i flere døgn... Men, men sånn er det jo bare.
Nyt bildene av Tiger Liljene og ha en fantastisk helg!


11 kommentarer:

sologbolig sa...

Ett ord er nok.......nydelig! God helg !

Tovepia sa...

Den var nydelig! Kos dere, husk det er fredagskveld!

Living White sa...

Den har jeg aldri sett før men den var nydelig!!!

Cecilie ♥ Den blå halvkule sa...

Neimen, så flott en blomst! Ord kan ikke beskrive...

God helg!

klem, cecilie

Anne-Berit sa...

Den er nydelig ja,og du har tatt flotte bilder av den.Artig hvordan kronbladene krøller seg opp på den måten.
Ha ei god helg!Klem:o)

fru Karlsen sa...

så fin! Liljer er nydelig.

Fikk sendt avgårde peonfrøa i dag. Så da håper jeg det blir resultat av de etterhvert!

Ha en flott helg

Klem fra Inger

M sa...

For et kunstnerblikk du har, disse bildene var nudelige!
Ha en fiiin helg, klem,M

Hulda sa...

Kjempefine bilder av denne praktfulle blomsten. Har to røtter av den i hagen her hos meg. :)

Beate sa...

For ei nydelig lilje!!

Anonym sa...

Oj nå ble jeg spent. Jeg og en kollega fikk avlegger av en (sjelden?)plante. Så ingen blomst den gangen, men synes bladene virket så interessante. Trodde min hadde dødd, og anla stenheller rundt trappa. Men i år har planten sprengt seg frem mellom hella og trappa. Ingen blomst foreløpig. Min kollega fikk en rosa blomst på sin plante i fjor. Den ligner svært på din tiger-lilje. Er litt usikker på om bladene er like. Skal nok følge med om min plante kan reddes og blomstre senere et år.Tvi tvi. Grethe P.

Birgitta sa...

Hej
Vilken underbar tigerlilja. Vilken ljuvlig färg.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta