mandag, juni 08, 2009

Typisk...

Jeg har kommet skuffende kort på min nye hvite nydelige jakke. Startet med ett nøste Kitten Mohair til flettekanten. Se hvor lekker den blir! Men så... jeg lærer jo aldri! Hvordan tror jeg at ett lite nøste skal holde? Jeg skal liksom være så flink å bruke opp garn-rester. Men se hva jeg ender opp med:
Kun den lille tråden igjen, flettekanten er knapt halvferdig og jeg må atter ut å kjøpe mere garn i morgen. Ikke nok med det, men jeg trodde også jeg hadde mange like nøster av Alpakka. Men neida, det var jo ett nøste av hvert. Så "reste-garn-haugen" kommer ikke til å minke med det aller første.

Skal jeg være helt ærlig så tror jeg faktisk jeg kommer til å ende opp med enda flere rester;)
I nord er det virkelig flott om dagen, solen skinner som bare det. men den sure vinden gjør at jeg likevell sitter innomhus. Spørs om jeg ikke må ta turen ut i løpet av kvelden, for jeg har jo faktisk kjøpt en ny buske (for lenge siden på Plantasjen) som absolutt skulle vært nede i bakken. Å selv med mye vind så stopper ikke gresset å vokse akkurat. Hmmm... Kansje en runde med klipperen også hadde vært en ide.
Jeg så de hadde en diskusjon på NIB her om dagen angående kommentarer... Uffsann... Jeg må desverre melde meg litt i den rekka med dårlig samvittighet der gitt. Jeg er jo bare så kjempeglad for alle flotte kommentarer dere skjenker meg!!! Så nå jeg bare virkelig skjerpe meg å sette av tid til dere også.
Så er det Mandag og enda en ny uke, tiden flyr avgårde å tenk allerede på førstkommende fredag fyller min lillestore datter INE 18 år. Gurimalla...
Ha en flott sommeruke!
Stor klem til alle dere!Oppdatering: Vær tålmodig... Jeg kjemper igherdig med å komme inn i deres blogger, men det er jaggu ikke enkelt ettersom de fleste blogger kaster meg ut straks jeg prøver å titte inn... Har dere samme problem som meg? Eller er det rett å slett bare meg som plages???
Irriterende altså!

12 kommentarer:

Tovepia sa...

Det er bare slik, du tror du skal bruke rester og ender opp med noen nye;) Men det ser ut til å bli en flott jakke, så da må du bare ut å kjøpe garn;) Ha en god kveld!

sologbolig sa...

Typisk ja, det der kunne vert meg også !! Du må nok kjøpe mer garn ja ! Ha ein fin strikkekveld.

Judith sa...

He he, det er et kjent fenomen at rester formerer seg:-)

Anita sa...

Jaja, ,men fint blir det!! Så ut som dere hadde en flott kveld! Også så godt som det er med fondue, det tror jeg vi må ha snart også! Til fredag skal jeg ha sommerfest her for mine kolleger, ost og kjeks +++++! Håper været tillater ute fest! Strikk ivei ;0) Klem!

vårt lille hjem sa...

Den jakka kjem til å bli heilt nydeleg. Fine lyse fargar.
Kos deg med strikkeriet:)

fru Karlsen sa...

Hi hi

kjenner meg igjen der ja. Må bare si at jeg er mektig imponert over hekle og strikkingen din.

Ha en hyggelig kveld

Hilsen Inger

fru Karlsen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
organic-lizzi sa...

Nå var det jammen altfor lenge siden jeg hadde vært på besøk!!Sååå fin jakke du strikker(som om det er noen bombe:-) Jeg er best på idé og innkjøp jeg,men blir aldri ferdig med de "tusen"prosjekter...
Natta til deg&Stooor klem fra Randi

jordbærpiken sa...

Ser ut som at jakka blir veldig fin! Nydelig garn i allefall. :) Hvis du laster ned Mozilla Firefox og går inn på nettet i det programmet vil du kanskje oppleve at problemet med å komme inn på blogger forsvinner. Ha en fin dag! :)

Anne-Berit sa...

Restegarn blir det stadig mer av ja,pussig det der.Den jakken din kommer til å bli så fin,gleder meg til å se den ferdig.
Har ikke vært plaget med å få kommentert i det siste,men vet jo at det har vært andre som har hatt litt trøbbel.Lykke til,og ha en fin dag!

Modern Country sa...

Hei Chatrine!

Vi sitter inne her vi og. Surt som bare det ute og for ett par dager siden krøp gradestokken ned til 4 grader!! Det er kaldt det, og ikke Juni temperaturer!

Himmel så flott du srtikker, flettemønster er nyyydelig!! Kunne ikke du strikke til meg og da :)
Jeg springer også ofte flere ganger enn ønsket til butikken for å hente mer. Ofte setter jeg igang et prosjekt uten først å sjekke om jeg har alle materialene. "Lag en liste før du begynner", sier vennen ofte. Men det glemmer jeg selvfølgelig midt i Iveren :))

Ha en ny fin uke!
Klem/Aina

Timotei sa...

Hei Chatrine.
Jeg er bare så imponert over jakken du holder på å strikke og at du lager mønsteret så godt som selv, bare ut fra et bilde, det er beundringsverdig! Når du bare får kjøpt mer garn, så kommer det nok til å gå unna, tenker jeg!
Vet du,jeg plages også med at jeg blir "kastet ut" av enkelte sider på nettet. Det er så ergerlig.Dataen henger seg helt opp og så med jeg helt ut og logge meg inn på nytt igjen. Så kjedelig, men en trøst at det ikke bare er meg da.
Kos deg videre med strikkeprosjektet!