fredag, juni 19, 2009

Starting off new:)

Hei alle sammen!
Den siste tiden har det vært nesten umulig å blogge. Bare noen få av dere har kommet til min blogg. Ikke engang jeg selv har sett min blogg på lenge... (jeg lager innlegg uten å vite hvordan de blir seende ut...)
Nå har jeg lagt bloggen til eget domene og håper det hjelper. Jeg kan i allefall se min egen blogg nå:) Jippi!
Nå finner dere meg på domene chatrinesliving.com Om dere går inn på min "gamle" adresse vil blogspot sende dere videre til meg. Men det kan likevell være greit om dere skifter ut adressa mi på linklistene deres:)

I løpet av sommeren skal jeg pusse opp bloggen og bla oppdatere linkene... Starter i allefall med eget domene og ny signatur:)P.S Nå skal det bli gøy å blogge igjen:)

7 kommentarer:

Hulda sa...

Kjedelig at du har hatt problemer med bloggen. Denne nye ser flott ut!

tinemor sa...

Jeg har også hatt masse problemer i det siste,
-både å komme inn på din og min egen, og andres...
Nå kom jeg rett inn til deg!
Hva har du gjordt?
Egen domene?
Hva er det?
Kan jeg plage deg til å sende meg en e-mail på hvordan du går fram???
termoen@loqal.no
Pleace :-)

God helg til deg
Klem

sologbolig sa...

Trasig når en må slite med bloggproblem. Eg har ikkje hatt noe problem med å komme inn på bloggen din, heldigvis. Ønsker deg ei god helg!!

organic-lizzi sa...

Skikkelig irriterende å slite med noe som burde være ganske så greit!!
Bloggen in er bare lekker da:-)
Flytter gjerne til det vakre stedet på innlegget under jeg..
Kooos helg til deg&stooor klem fra Randi

sinnlighet sa...

Åh vilken ljuvling till blogg!!

Agneta från Österlen i Sverige

Tovepia sa...

hei, ja det har vært problemer;) Har ikke fått sett innleggene dine. Selv har jeg problemer med min, jeg må tilbake hver gang:( Skal visst skyldes at jeg ikke er oppdatert med win expl..hvem vet..Ha en god dag!

Marie sa...

Lukke til med ny blogg, håpar at problemene er over :)